Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:00

9.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté nezaváhali a dál jedou za postupem


Branky


0

Na hodovou sobotu, přijel leader soutěže do Traplic, získat velmi důležité tři body a zároveň porazit těžkého soupeře. Domácí, se chtěli předvést před svými fanoušky, aby pak následně mohli slavit hody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl vyrovnanou podívanou

O prvním poločasu by se dalo s nadsázkou říci, že se potkali dva týmy pod vedením Mourinha. Nikdo nechtěl udělat chybu a všichni bezpečně bránili. Tak že fotbalový divák si musel dát občas dobrého burčáku, aby se neukousal nudou. Taktickou bitvu v prvním poločase zvládli oba dva týmy na jedničku a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Druhý poločas = jiný fotbal

Na druhém poločasu už bylo patrné, že oba dva týmy chtějí urvat tři body. Začalo se více útočit než bránit. Domácí spoléhali na vysoké míče a na závar ve vápně. Hosté naopak po přeskupení hráčů a určení jiné taktiky více spoléhali na kontry. První branka nedala na sebe čekat, v šedesáté minutě dali hosté první branku zápasu. Jakub Foltýn vyhrál osobní souboj ze stoperem na půlce hřiště, míč posunul K Janu Foltýnovi, ten natáhl míč až k vápnu, tím na sebe navázal další tři protihráče, pak chytrou přihrávkou posunul míč na volného Ondřeje Hoferka a ten plackou k levé tyči zavěsil 0:1. V šedesáté šesté minutě přidali hosté druhou branku. Po rychlém brejku z pravé strany Jakub Foltýn centroval po zemi, na který si naběhl nejlepší střelec soutěže Jan Foltýn a pod víko zavěsil 0:2. Následně se hra vyrovnala. Na další branku se čekalo až do osmdesáté druhé minuty, kdy Jan Foltýn, odstavil svého soka na půlce hřiště, kopl si míč a po vzoru Messiho, šel sám na brankáře a na zadní tyč v poklidu vstřelili svoji druhou branku v zápase 1:3. Hosté korigovali v osmdesáté sedmé minutě, po guláši ve vápně, se nejlépe orientoval Ladislava Blecha 1:3. Hosté, ale dokázali ihned za dvě minuty reagovat a vsítit tak poslední čtvrtou branku. Daniel Zelinka vybojoval míč, zatáhl ho po lajně k bráně a přihrávko pod sebe našel Marka Stuchlíka, jenž z první zavěsil 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Traplice
Jaroslav Slavík - trenér domácích: Do šedesáté minuty vyrovnané utkání, zbytečně nervózní utkání z obou dvou stran. Musím říci, že nejlepší soupeř s kterým jsem se utkali. Bohužel jsme udělali veliké hrubky, které soupeř potrestal. Jinak, ale musím uznat, že vyhráli zaslouženě.

TJ Topolná
Roman Leitner – trenér hostí:: Věděli jsme, co nás čeká, že to nebude žádný jednoduchý zápas, na můj vkus občas moc vyhecované, ale zvládli jsme to. První poločas patřil obou týmům stejně. Druhý poločas si myslím, že jsme byli lepší a svoji fotbalovostí jsme je přehráli.



Sestavy


TJ Traplice
M. Konečný [-] - P. Štefka [-] , R. Gelien [-] (82. M. Novák [-] ) , T. Michalec [-] , T. Trávník [-] - P. Škrabal [-] (46. L. Blecha [-] ) , V. Trávníček [-] , T. Verbík [-] - O. Čevela [-] , R. Beneš [-] (74. O. Polách [-] ) - T. Kolinský [-]

TJ Topolná
T. Rosík [-] - A. Pavlica [-] , P. Foltýn [-] , D. Ostrožík [-] (66. P. Rozsypálek [-] ) , J. Foltýn [-] (70. M. Stuchlík [-] ) , J. Foltýn [-] (85. T. Gabrhelík [-] ) , A. Válek [-] , D. Zelinka [-] , R. Vašťák [-] , O. Hoferek [-] , J. Hoferek [-]

ŽK: 35. P. Škrabal , 44. P. Štefka , 78. T. Michalec - 44. J. Hoferek , 46. D. Ostrožík .
Místo: Traplice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bednář Roman - OBDRŽÁLEK Roman (N), ZELINKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.