J. Fojtík 2. (p.)
M. Prekop 15.
J. Fojtík 66.
J. Fojtík 90. (p.)
5:4p.
(2:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

6.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Nedašova v utkání bohatém na branky porazila Smolinu až na penalty


Branky


2. J. Fojtík (p.) , 15. M. Prekop , 66. J. Fojtík , 90. J. Fojtík (p.) - 5. M. Vaculín , 28. M. Vaculín , 34. P. Malina , 84. L. Bosák (p.)
0

Do Nedašova dorazila v sobotu stále lepšící se Smolina a tak se očekával tuhý souboj obou rivalů. Domácí rezerva Nedašova se stále zlepšuje a dokázala už potrápit nejednoho z favoritů. Utkání v Nedašově nakonec přineslo dramatickou podívanou, rozhodčí Měřička ze Slavičína měl nakonec plné ruce práce, zápas přinesl čtyři pokutové kopy, řadu žlutých karet a nakonec i jednu červenou. Nedašov chtěl na domácí půdě poprvé získat tři body, ale opět se to bohužel nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin odcházeli spokojenější hosté ze Smoliny

Utkání v Nedašově začalo pěkne zostra, hned ve druhé minutě kopali domácí borci pokutový kop, který proměnil Jiří Fojtík. Smolina odpověděla velice rychle, když v 5. minutě srovnal stav zápasu hostující Vaculín. Přetahovaná pokračovala i nadále, v 15. minutě poslal nedašovskou rezervu do vedení 2:1 tvrdou střelou z dálky kapitán týmu Prekop. Po velké šanci Vaculíka a neproměněném pokutovém kopu Jiřího Fojtíka, udeřili hosté opět Vaculínem. Poté Smolina pokračovala v náporu a ve 34. minutě šla do vedení zkušeným Peterem Malinou, který okusil fotbalový chlebíček i v Tlumačově, Nevšové aj. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté, neboť v zápase bohatém na branky vedli 3:2 a čekalo se, co předvedou domácí ve druhé půli.

 

 

Domácí vyrovnali až v 90. minutě z pokutového kopu

Také druhý poločas nabídl divákům dramatickou podívanou, které nechybělo koření fotbalu a to branky. Druhou půli začal Nedašov velkým tlakem. Hosté se zaměřili na pevnou defenzívu a hráli pouze na rychlé brejky. Na hřišti se také notně přitvrdilo a rozhodčí Měřička rozdával žluté karty jako na běžícím pásu. Domácí rezerva Nedašova vyrovnala na 3:3 v 66. minutě znovu Jiřím Fojtíkem. Hosté od 79. minuty hráli o deseti bez vyloučeného Jakuba Barcucha. Přesto i deseti šla Smolina opět do vedení, kdy se z penalty trefil kanonýr Bosák. V nervozním závěru se domácím nakonec podařilo vyrovnat z pokutového kopu, který proměnil po ruce hostujícího hráč Jiří Fojtík a zaznamenal v utkání hattrick. Nakonec se emoce na hrací ploše uklidnily a došlo k penaltovému rozstřelu, ale diváci se v sobotu v Nedašově určitě nenudili, viděli 8 branek, 4 penalty a festival karet na obou stranách.

Na penalty byl lepší Nedašov

Penaltový rozstřel je vždy loterií a tentokrát ho zvládli domácí na jedničku, neboť v něm zvítězili v poměru 3:0, když střelci Smoliny úplně vyhořeli...



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov B
Vojta Holba asistent trenéra: Bylo to trošku divoké utkání, my jsme museli v závěru dotahovat vedení hostů, musím ale všechny naše hráče pochválit za bojovnost. Zvládli jsme i penaltový rozstřel a dva body bereme všemi deseti.

TJ Smolina
Peter Malina hráč: Velmi slušná úroveň utkání, ve kterém šli domácí do vedení hned v úvodu zápasu, přesto museli dohánět náskok hostíaž v nastaveném čase. Bonusový bod pak nakonec zůstal doma...My jsme přišli o výhru v poslední minutě, což určitě zamrzí.



Sestavy


TJ Nedašov B
J. Olša [-] - M. Prekop [-] (42. L. Novák [-] ) , D. Novák [-] , D. Novák [-] , J. Novák [-] - L. Vaculík [-] (73. V. Hořák [-] ) , J. Fojtík [-] , Š. Kolínek [-] (81. M. Holba [-] ) , J. Fojtík [-] (81. L. Fojtík [-] ) - Z. Hrnčiřík [-] , R. Švach [-]

TJ Smolina
M. Ekart [-] - J. Barcuch [-] , J. Sucháček [-] , J. Pechanec [-] , P. Malina [-] - M. Vaculín [-] , K. Bednář [-] , M. Pykal [-] , L. Bosák [-] - J. Liška [-] , J. Kudela [-]

ŽK: 17. M. Prekop , 65. D. Novák , 79. J. Fojtík , 79. L. Novák - 2. J. Sucháček , 46. J. Barcuch , 67. J. Pechanec , 81. M. Vaculín , 90. L. Bosák , 90. J. Kudela . ČK: 79. J. Barcuch .
Hráči zápasu: Z. Hrnčiřík , J. Fojtík - M. Vaculín .
Místo: Nedašov. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.