J. Mana 81.
1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:15

5.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřabí si napravilo reputaci výhrou v Divnicích


Branky


0

Do Divnic přijelo v neděli ráno Jestřabí, které zatím nepředvádí výkony, které se od něj čekaly. Napravit reputaci si tak mohli Jestřabjané v nedalekých Divnících, které jsou zatím bez bodu. Nakonec se to hostím povedlo na jedničku, kdy hrdinou utkání byl nestárnoucí Pepa Marek, který zaznamenal hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dalo Jestřabí dvě branky, domácí žádnou

V Divnicích se hrálo malé místní derby, favoritem byli přeci jen hosté, které v loňské sezoně hráli ještě III. třídu. Navíc Jestřabí má ve svém kádru velezkušeného Pala Gabriše, který umí perfektně zahrávat standartní situace. Domácí tým se letos hodně trápí a trpí i nedostatkem hráčů a tak kolikrát nastupuje ten, obrazně řečeno - kdo má ruce i nohy. Úvod utkání vyšel hostím a už v 8. minutě je poslal do vedení Josef Marek. Ten také přidal po patnácti minutách svoji druhou branku a a do kabin odcházeli spokojenější Jestřabjané.

Hosté si ve druhém poločasu už výhru pohlídali

Do druhé půle nastupovali domácí s vědomím, s nepříznivým výsledkem ještě něco zkusit udělat. Pár šancí na obou stranách obrany vyřešili nebo je zlikvidovali brankáři. Uklidnění pro Jestřabí přinesla třetí branka, kdy se po hodině hry potřetí v duelu trefil Pepa Marek a stal se hrdinou dne. Domácí v závěru utkání zkorigovali Manou na 1:3, ale definitivní podobu výsledku dal v závěru utkání další veterán v dresu Jestřabí - bývalý hráč Lipové - Víťa Svárovský. Jestřabí veze z Divnic tři body a snad se jeho výkony budou lepšit a předvede to už za týden v Loučce. Domácí Divnice si na první body tak budou muset ještě počkat.



Ohlasy k zápasu


TJ Divnice
Jarek Urbaník - hráč: Porážka je pro nás krutá, neuhlídali jsme Josefa Marka, který nám nastřílel hattrick. Máme stále úzký kádr a chtělo by to doplnit, ale sehnat kvalitního fotbalistu je dnes problém.

SK Jestřabí
Jindřich Hnilo - trenér: Konečně jsme zahráli podle našich představ, hattrickem se blýskl nestárnoucí Pepa Marek. V příštím kole jedeme do Loučky a tam to bude těžký zápas...



Sestavy


TJ Divnice
P. Jandl [-] - D. Grček [-] , D. Strnka [-] , K. Tlusťák [-] (46. D. Malaník [-] ) , V. Fusek [-] - J. Mana [-] , J. Urbaník [-] , J. Urbaník st. [-] , T. Grček [-] - F. Patka [-] , M. Kliment [-]

SK Jestřabí
T. Hořák [-] - P. Vaněk [-] , P. Gabriš [-] , T. Kostka [-] (82. B. Řehák [-] ) , T. Mudrák [-] - J. Hnilo [-] , O. Beňo [-] , R. Floreš [-] , T. Králík [-] - J. Marek [-] (71. V. Svárovský [-] ) , A. Vápeník [-]

ŽK: 15. P. Jandl , 21. K. Tlusťák , 88. J. Urbaník st. .
Hráči zápasu: P. Gabriš , J. Marek .
Místo: Divnice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.