Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 14:00

5.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu Smoliny a Lipové viděli diváci devět branek


Branky


0

Ve střelecké hody se změnilo utkání mezi domácí Smolinou a hosty z Lipové. Ti si v minulém kole vyšlápli na lídra tabulky z Mirošova a tak se čekalo, v jaké formě se představí ve Smolině. Trenér Pavel Tomeček šel tentokrát do hry až po hodině hry a jeho mužstvo už na zvrat nedosáhlo. Smolina pokračuje v dobrých výkonech a po špatném začátku teď jede na vítězné vlně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým vyhrál první půlku jen 2:1

Lipová přijela do Smolina ověnčená poslední výhrou nad lídrem tabulky z Mirošova. Proto také domácí tým byl na pozoru a úvod utkání hrál opatrněji. Lipová se také snažila o útoučnou hru a tak se čekalo na první branku. Tu vsítil v 19. minutě domácí kanonýr Vaculín. O sedm později poslal Smolinu do dvoubrankového vedení Bosák a vypadalo na jsnou záležitost. Komplikaci pro domácí tým přinesla pro Smolinu 41. minuta, kdy se trefil hostující Drábík. Do kabin se tak odcházelo za jednobrankového vedení domácích, ale šance obou celků ve druhém poločasu byly nadále otevřené.

Druhý poločas se změnil v pěknou přestřelku

Úvod druhé půle přinesl vyrovnanou parii, oba týmy si vypracovaly několik dobrých příležitostí ke skórování, ale brankáři byli pozorní. Ale nakonec se podařilo dát branku Kleinovi z Lipové. Až po hodině hry znovu skoroval domácí Vaculín a Smolina znovu vedla. Hosté otevřeli ještě více hru, což byla voda na mlýn pro domácí hbité útočníky. V 74. minutě pojistil vedení domácího celku Pykal a zvýšil již na 4:2. Lipová kupila jednu chybu za druhou, čehož využil Tomáš Srcháček, který vstřelil dvě branky, za hostující mužstvo byl autorem branky znovu Kamil Klein. Diváci nakonec viděli devět branek a především Ti domácí, odcházeli navýsost spokojeni s hrou i výsledkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Peter Malina - hráč Smoliny: Domácí byli většinu zápasu lepším mužstvem,hosté "kousali" jen konec 1.a začátek 2.půle když srovnali z 2:0 na 2:2.Hráči Smoliny měli spoustu dalších "tutovek" ale 6:3 je pro diváka určitě zajímavé utkání...

TJ Lipová
Pavel Tomeček - trenér Lipové: Soupeř ze Smoliny byl určitě hratelný, ale utkání jsme si prohráli sami svými individuálními chybami, což je škoda. Na body jsme zde určitě měli...



Sestavy


TJ Smolina
M. Ekart [-] - J. Pechanec [-] , J. Barcuch [-] (43. M. Červeň [-] ) , J. Barcuch [-] , J. Sucháček [-] - L. Bosák [-] (72. V. Lysáček [-] ) , M. Pykal [-] , P. Malina [-] , T. Sucháček [-] - M. Vaculín [-] , J. Liška [-]

TJ Lipová
O. Doruška [-] - M. Chovančík [-] (61. P. Tomeček [-] ) , D. Zlámal [-] , R. Vašička [-] (76. T. Mentlík [-] ) , P. Urbánek [-] - M. Carbol [-] (63. L. Šoman [-] ) , M. Miklas [-] , K. Klein [-] , V. Juřík [-] (87. D. Kurtin [-] ) - R. Borák [-] , P. Drábík [-] (70. M. Němeček [-] )

ŽK: 58. M. Vaculín , 81. M. Pykal - 20. V. Juřík , 57. R. Borák , 88. P. Tomeček .
Hráči zápasu: M. Vaculín , T. Sucháček - K. Klein .
Místo: Smolina. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.