P. Holba 81.
1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 14:00

5.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Nedašova si veze z Mirošova překvapivě dva body


Branky


81. P. Holba - 15. M. Novák
0

V Mirošově se hrál zajímavý souboj domácího týmu s nováčkem z Nedašova. Ten se ostříleného soupeře nezalekl a po remíze 1:1 v základní hrací době, rezerva Nedašova vydolovala v penaltovém rozstřelu další bodík navíc. Mirošov vyrovnal až v samotném závěru, navíc dohrával bez vyloučeného Polácha. Branka však padla z penalty za ruku hostujícího Beňa, který byl navíc vyloučen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezervu Nedašova poslal do vedení po patnácti minutách Michal Novák

Utkání přinesl od začátku strhující podívanou a bylo také patřičně vyhecované. Nováček soutěže nechtěl dát v Mirošově svoji kůži lacino a tak diváci mohli sledovat nelítostné souboje na obou stranách. Šance v úvodu střelci neproměnili a poprvé tak udeřilo na straně Nedašova, kdy se trefil Michal Novák. Domácí zvýšili aktivitu a snažili se o vyrovnání. Proti jim však byl výborný brankář Švach a také obětavost nedašovských hráčů. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením hostí.

Domácí celek dokázal vyrovnat, oba týmy dohrávaly v deseti hráčích

Také druhý poločas přinesl podobný obrázek, domácí celek se tlačil do útoku, ale v zakončení se mu příliš nedařilo. První klíčový okamžik zápasu přišel v 54. minutě, kdy byl vyloučen domácí Polách za druhé napomenutí během utkání, podražení soupeře z boku v souboji o míč v nepřerušené hře. Domácí i v deseti utkání nevzdávali a rvali se o vyrovnání stavu utkání. To se jim podařilo deset minut před koncem, kdy nejdříve Beňo zabránil proniknutí míče do sítě, za což byl vyloučen. Penaltu proměnil Pavel Holba. Závěr utkání se nesl v duchu každého týmu strhnout výhru na svoji stranu, což se ale ani jednomu nepodařilo a tak o celkovém vítězi tohoto velmi kvalitního museli rozhodnout až pokutové kopy. 

Na penalty vyhrál Nedašov

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hosté, kteří jej vyhráli v poměru 4:3.



Ohlasy k zápasu


FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer - kapitán Mirošova: Vyrovnané utkání, s velmi kvalitním a zkušeným soupeřem, ze kterého jsme měli vytěžit více jak jeden bod. Nedašov skóroval ze své první šance v utkání a poté velmi zkušeně bránil výsledek. Ve druhém poločase nám paradoxně pomohlo vyloučení našeho hráče a soupeře jsme i v deseti přehrávali. Z mnoha standartních situací jsme se však nebyli schopni prosadit. Kromě gólu jsme nastřelili i tyč, ale prostě nám to tam teď nepadá.

TJ Nedašov B
Vojtěch Holba - asistent trenéra Nedašova: Celý zápas se odehrál ve vysokém tempu, hra byla nahoru a dolů. A tak se rodily šance na obou stranách. Jednu z nich jsme využili v první půli my. Domácí zaslouženě vyrovnali po standartní situaci. Zápas byl i patřičně nahecovám, kdy oba týmy do konce dohrávali v desíti. Penalty jsme zvládli lépe, a proto si odvážíme bod navíc. Jinak pro nás určitě nejtěžší zápas, co jsme zatím odehráli.



Sestavy


FC Start Mirošov
F. Šenkeřík [-] - V. Frys [-] , D. Maniš [-] , D. Holba [-] , A. Juráň [-] (61. J. Tomaštík [-] ) - R. Pacík [-] , P. Polách [-] , D. Andrýs [-] , O. Němeček [-] - P. Holba [-] , P. Rajznauer [-] (70. D. Ház [-] )

TJ Nedašov B
J. Švach [-] - D. Novák [-] , J. Novák [-] (62. L. Fojtík [-] ) , A. Beňo [-] , V. Holba [-] (88. R. Švach [-] ) - M. Prekop [-] , J. Fojtík [-] , M. Novák [-] - Z. Hrnčiřík [-] , D. Novák [-] , L. Vaculík [-] (86. J. Fojtík [-] )

ŽK: 52. P. Polách , 73. O. Němeček , 80. D. Holba - 68. M. Novák , 78. L. Vaculík . ČK: 54. P. Polách - 80. A. Beňo .
Hráči zápasu: P. Holba , P. Rajznauer - M. Novák , J. Fojtík .
Místo: Mirošov. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.