Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

5.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrůvka v derby s Bohuslavicemi nad Vláří znovu nadělovala, brankáře Mrviše však musela sanitka odvézt do nemocnice


0

V další brankostroj domácí Petrůvky se změnil její nedělní souboj s Bohuslavicemi nad Vláří. První půli hosté ještě drželi přiznivý stav, ale ve druhém poločasu se domácí celek rozstřílel. Hrdinou utkání  se stal bývalý hráč FK Luhačovice Lubomír Kovařík, který vystřelil hattrick a výraznou měrou pomohl svému týmu k zasloužené výhře. Petrůvka i nadále okupuje první příčku, před Loučkou a Mirošovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice v první půli drželi příznivý stav

Lépe do utkání vstoupil tým Bohuslavic nad Vláří, který šel již po devíti minutách hry do vedení brankou Krasňanského. Domácí tým poté musel zvýšit obrátky a v po patnácti minutách srovnal Lubomír Kovařík. Utkání se začínalo prakticky od znovu, domácí tým měl sice výškovou převahu, ale potíže mu dělali hbití záložníci Bohuslavic. Po půlhodině hry poslal Petrůvku do vedení Kořínek a tým za stavu 2:1 také odcházely do kabin. Větší spokojenost asi panovala u domácích, ale hosté ukázali, že na letošní sezonu jsou velmi dobře připraveni. 

Lubomír Kovařík ve druhé půli zkompletoval hattrick

Druhý poločas ale začal pro hostující celek velmi špatně a hned po dvou minutách po příchodu na hřiště inkasovali třetí branku od Lubomíra Kovaříka. Po dalších dvou minutách a zmatcích v obraně vstřelil Remo čtvrtou branku a to už vypadalo s Bohuslavicemi zle. V 72. minutě vykřesal naději pro hosty Obadálek, který snížil na 2:4. O minutu na to, ale střelec utkání Lubomír Kovařík, přidal svoji třetí a celkově pátou branku a stanovil tak konečné skore zápasu. Konec duelu byl ovlivněn nepříjemným zraněním golmana Bohuslavic, kterého musela převézt sanitka s otřesem mozku do nemocnice a vcelku zajímavé utkání tak mělo nakonec tuto nepříjemnou kaňku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
Luděk Hubáček - hráč Petrůvky: I když jsme inkasovali jako první, utkání se vyvíjelo podle našich představ, důležité bylo nepodcenit soupeře, ten byl nebezpečný zejména ze středu hřiště. Na začátku druhé půle jsme dali dva rychlé góly, tím jsme upevnili vedení. Konec zápasu byl ovlivněn nepříjemným zraněním golmana Bohuslavic Igora Mrviše, tímto přejeme brzké zotavení.

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík - předseda klubu: V první půli jsme s domácím týmem drželi ještě krok, Petrůvka je silná hlavně ve vzduchu. Ve druhém poločasu jsme udělali několik chyb, čehož domácí využili a vstřelili nám další branky. Mrzí nás zranění našeho brankáře Mrviše, který skončil s otřesem mozku v nemocnici.



Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - L. Hubáček [-] (88. M. Remeš [-] ) , P. Kovařík [-] , J. Juřica [-] , P. Korvas [-] - P. Červeňan [-] , L. Kovařík [-] , J. Pešek [-] , P. Remo [-] (61. O. Stach [-] ) - K. Kořínek [-] , D. Gergela [-]

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
I. Mrviš [-] (71. S. Hošík [-] ) - R. Obadálek [-] , M. Zlatník [-] , J. Kovařík [-] , T. Machuča [-] - L. Baklík [-] , M. Žalek [-] (46. P. Šenkeřík [-] ) , M. Šebák [-] , C. Ťulpa [-] - L. Bartozel [-] , O. Krasňanský [-] (61. J. Kovařík ml. [-] )

ŽK: 11. D. Gergela - 60. J. Kovařík , 65. C. Ťulpa .
Hráči zápasu: K. Kořínek , L. Kovařík .
Místo: Petrůvka. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.