Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

5.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučka rozebrala Horní Lhotu už po patnácti minutách


Branky


0

Šlágr kola se hrál v sobotu v Horní Lhotě, kam přijela favorizovaná Loučka. Hosté vlétli do utkání jako uragán a během prvních patnácti minut zasadili domácímu týmu tři tvrdé direkty, ze kterých se Horní Lhota už nevzpamatovala. Loučka tak i nadále drží svoji neporazitelnost a po právu okupuje špici tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili za 15 minut tři branky

Od utkání mužstev se slušnou formou se čekala vyrovnaná partie. Opak byl však pravdou a hosté za 15.minut vedli 3:0. Nejprve v 9.minutě rozehrával rohový kop Kozubík, brankář domácích Plšek míč neudržel a Maliňák hlavou už věděl jak míč uklidit do sítě a zaznamenat tak svůj premiérový gól za Loučku. Ve 13.minutě zastavila obrana domácích Maliňáka jen za cenu faulu a z nařízeného trestného kopu Brázda s pomocí tyče posunul hosty do dvoubrankového vedení. Ihned po rozehrávce domácí ztratili míč a akci hostů zastavili dalším nedovoleným zákrokem. Hostující Brázda bleskově rozehrál dlouhým nákopem míč na rozběhnutého Divokého a ten z úhlu i s trochou štěstí propasíroval míč za domácího brankáře. Domácí v ten moment byli zralí na ručník a jen se štěstím odolávali tlaku hostů až do konce prvního poločasu.

 

Definitivní podobu výsledku dal v 90. minutě hostující Kozubík

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Domácí se snažili aspoň o vstřelení kontaktní branky, ale brankáře hostů prakticky neohrozili. Hosté lépe kombinovali, kontrolovali hru a brankáře Plška udržovali ve střehu. I přes mnoho šancí hostujícího celku se skóre měnilo až v 90.minutě, když si Kozubík pohrál s celou obranou Lhoty a střelou k tyči stanovil konečný stav utkání. Vítězství Loučky bylo naprosto zasloužené. Domácí budou určitě chtít tuto porážku odčinit už v sobotu , kdy od 15:30 hostí vedoucí celek soutěže z Petrůvky.

 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský - kapitán: Začátek utkání jsme absolutně nezvládli a Loučka během 15ti minut rozhodla o svém vítězství. Od stavu 3:0 si hosté zkušeně hlídali vedení a nás témeř nepoušteli do šancí. Věděli jsme, že Loučka je teď v laufu a to se potvrdilo, hrála opravdu výborně

SK Loučka
Tomáš Brázda - hráč Loučky: Na krásně připravené hrací ploše jsme do zápasu doslova vlétli a po 15- ti minutách vedli 3:0 a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Domácí ač se snažili něco vymyslet, tak prakticky celý zápas naši branku neohrozili. Nám zápas vyšel na jedničku a pozitivem je, že i bez tří hráčů základní sestavy jsme utkání v pohodě zvládli



Sestavy


SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - M. Soukeník [-] , P. Hlavenka [-] , V. Majerik [-] (69. J. Moudřík [-] ) , M. Janota [-] (46. D. Vašina [-] ) - R. Váňa [-] , P. Hlavička [-] , J. Šenovský [-] , P. Smištík [-] - J. Malota [-] (74. L. Lysý [-] ) , Z. Plášek [-]

SK Loučka
D. Janků [-] - T. Brázda [-] , M. Hovězák [-] , J. Šůstek [-] , D. Juřík [-] (71. R. Kluďák [-] ) - R. Divoký [-] , M. Andrýsek [-] , J. Chytil [-] - R. Kozubík [-] , M. Mikulka [-] , M. Maliňák [-] (82. P. Bartoš [-] )

ŽK: 38. P. Smištík , 44. M. Janota - 30. M. Mikulka .
Hráči zápasu: R. Divoký , T. Brázda .
Místo: Horní Lhota. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.