1:2p.
(1:0)
89. P. Remo
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

4.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Petrůvky vydřeli v Nedašově výhru až na penalty


Branky


38. J. Fojtík - 89. P. Remo
0

Domácí rezerva Nedašova se představila letos podruhé na svém hřišti. První utkání s Bohuslavicemi se jí ale nevydařilo zcela podle jejich představ a tak se čekalo, co předvede v duelu s favorizovanou Petrůvkou. Ta hraje ve výborné formě a především na domácím hřišti svým soupeřům hodně naděluje. Utkání v Nedašově nakonec skončilo remízou, když o výhře a dvoubodovém zisku rozhodli hráči Petrůvky až v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení poslal Nedašov Jiří Fojtík

Do Nedašova zavítala Petrůvka a čekala, co nově složený domácí výběr v utkání předvede. Domácí tým byl namlsaný bodovým ziskem z Horní Lhoty a to se projevilo i v úvodu utkání. Nadašovjané zavřeli Petrovjany na jejich polovině a vytvářeli si brankové možnosti, které ale obrana hostí někdy se štěstím odvracela. Petrůvce chvíli trvalo, než se přizpůsobila bojovné a důrazné hře domácích a postupně vyrovnávala hru. Když už to vypadalo, že poločas skončí bezbrankovou remízou, trefil se domácí Jiří Fojtík a poslal Nedašov do vedení, které bylo naprosto zasloužené.

Petrůvka zásluhou Rema vyrovnala až minutu před koncem utkání

Druhý poločas přinesl snahu Petrůvky o vyrovnání stavu utkání, domácí celek se už tolik do útočení nepouštěl a zaměřil se na precizní obranu. Hosté spoleháli i na svou silnou zbraň - standartní situace, ve kterých dominují především bratři Kovaříkové. Na hřišti se bojovalo o každý metr a Nedašov stále držel hubené vítězství. Petrůvka si i nadále chtěla udržet svoji podzimní neporazitelnost a to se jí podařilo v poslední minutě, kdy se trefil Remo a poslal utkání do penalt. Zde hosté využili psychické výhody a dokázali si z horké půdy odvézt další bod navíc. Domácí však zaslouží pochvalu za svůj výkon, naopak Petrůvka ukázala také svoji velmi dobrou formu a po zaváhání Mirošova se jí přiblížilo čelo tabulky.

Petrůvka zvládla i podruhé penaltový rozstřel

Fotbalisté Petrůvky opět ukázali, že jim jdou fotbalové dovednosti a po výhře na penalty v Jestřabí to znovu zopakovali i Nedašově, kde vyhráli 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov B
Vojta Holba - asistent trenéra: Tak opět jsme začali aktivně jako v minulých zápasech. Vytvářeli jsme si hodně šancí, které jsme nedokázali proměnit. Hosté přijeli bránit a mnoho šancí si nevytvořili. Nebezpečnými byly pro nás standartní situace, při nichž měli výškovou převahu. Druhý poločas měl podobnou režii. Kdy jsme kopali pokutový kop a zaslouženě vedli. Ale v 89. minutě zahrávali hosté standartku a vyrovnali, když si náš obránce srazil hlavou míč do vlastní sítě a výsledek už zůstal stejný. Hosté fotbalovou loterii zvrátili na svou stranu. I když jsme měli zápas ve svých rukách, tak pro nás zbyl jeden bod a velké zklamání.

TJ Sokol Petrůvka
Luděk Hubáček - hráč Petrůvky: Tým Nedašov B jsme vůbec neznali, netušili jsem do čeho jdeme. Jejich nástup byl rychlý, po několika minutách jsme se s tím vyrovnali, šance byly na obou stranách. Nakonec z toho byla zasloužená remíza. Pokutové kopy jsme zvládli lépe, i když začátek nám trochu ujel.



Sestavy


TJ Nedašov B
F. Čech [-] - D. Novák [-] , Š. Kolínek [-] , Z. Hrnčiřík [-] (80. L. Fojtík [-] ) , J. Fojtík [-] - J. Fojtík [-] , M. Kolínek [-] , D. Novák [-] , V. Holba [-] - R. Švach [-] (56. M. Prekop [-] ) , J. Kolínek [-]

TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - P. Kovařík [-] , J. Juřica [-] , P. Korvas [-] , L. Kovařík [-] - O. Stach [-] , L. Hubáček [-] , J. Pešek [-] , P. Remo [-] - P. Červeňan [-] , M. Máca [-] (84. M. Remeš [-] )

ŽK: 48. D. Novák , 60. M. Kolínek - 35. P. Korvas , 41. J. Pešek .
Hráči zápasu: J. Fojtík - P. Remo .
Místo: Nedašov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.