Lipová si v domácím prostředí vyšlápla na vedoucí Mirošov


Branky


36. D. Kurtin , 81. M. Miklas - 59. P. Rajznauer (p.)
0

Do Lipové v neděli zavítal lídr tabulky z Mirošova a v utkání byl velkým favoritem. Vévodil totiž čtvrté třídě skupiny C Zlínského okresu bez jediného zaváhání, což chtěl změnit domácí tým. Ten po výprasku na Petrůvce obměnil sestavu a do ní se zařadil samotný trenér Pavel Tomeček, bývalý divizní hráč FC TVD Slavičín. Změny v sestavě nakonec pomohly a Lipová dokázala vedoucí tým tabulky připravit o jeho neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipovou poslal v první půli do vedení střídající Kurtin

Začátek utkání přinesl zajímavou podívanou, domácí Lipová se především v domácím prostředí dokáže na své soupeře vytáhnout a stejně tomu bylo v utkání s lídrem tabulky. Domácí se soupeře nezalekli a těžili z výborně zahrávaných standartních situací.  Mirošov ostřeloval domácí svatyni, ale míče branku většinou netrefovaly. První branku utkání vstřelil střídající Kurtin ve 38. minutě a to s psychikou Mirošova dost otřáslo. Do půle již diváci další branku neviděli a tak se čekalo, co hosté vymyslí do dalšího dějství.

Mirošov vyrovnal, ale deset minut před koncem jej šokoval Miklas

Ve druhém poločasu pokračoval stejný obrázek, hosté byli častěji na míčí, ale domácí tým některé nedostatky nahrazoval zvýšenou bojovností. Po hodině hry se trefil kapitán STARTU Rajznauer a srovnal na 1:1. Začínalo se prakticky od znovu a šance obou týmů na vítězství byly stále otevřené. Navíc oba brankáři podávali spolehlivé výkony a činil se zejména domácí Doruška. Hostující obrana chtěla ofenzívě pomoci a tak se otevřel prostor pro domácí brejky. Opět po hrubce hostující obrany šel domácí Němeček sám na bránu, hostující golman situaci vyřešil, ale z následujícího rohového kopu domácí štastně rozhodli o svém vítězství, kdy hosté nastřelovali pouze břevna nebo výborného domácího brankáře. V hektickém závěru už domácí cennou výhru ubránili a postarali se o největší překvapení kola.



Ohlasy k zápasu


TJ Lipová
Pavel Tomeček - trenér Lipové: Vyhráli jsme, protože nám nechybělo nasazení, bojovnost a výborný výkon gólmana, jinak Mirošov hrál velmi dobře, ale štěstí bylo tentokrát na naší straně, doma hrajeme úplně jinak než venku. Jsem rád, že nám vychází standardní situace, naše mužstvo je mladé a zatím sbírá zkušenosti a dneska se přesvědčilo, že se dá hrát s každým. Myslim si ale, že by zápasu slušela remíza, ale jak říkám, my jsme chtěli vyhrát víc...

FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer - kapitán Mirošova: Pro nás to byl zápas " blbec ". Hrálo se v podstatě na jednu bránu, ale nebyli jsme schopni ani z vyložených šancí skórovat. Domácí hráli velmi obětavě a s velkou dávkou štěstí, kterému šli bojovností napřed, zvítězili. Nedá se nic dělat, prohra ke sportu patří, doufám, že se z tohoto mužstvo poučí a nedá soupeřům v dalších zápasech podobný tříbodový dárek.



Místo: Lipová. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.