Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 10:00

4.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolina se radovala v Jestřabí ze zisku tří bodů


Branky


0

Smolina se v nedělním dopolední představila na hřišti v Jestřabí a domácí tým nezachytil její nástup do utkání. Po půlhodině vedli hráči Smoliny již o tři branky. Jestřabí, stějně jako v duelu s Petrůvkou to nezabalilo, ale na podruhé se vyrovnat už nepodařilo, neboť hráči Smoliny v závěru pečetili svoji cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolina měla skvělý nástup do utkání

Začátek zápasu patřil překvapivě Smolině, která do zápasu vlétla jako uragán. Domácí zadáci nestíhali zachytávat rychlé kontry hostí a to se projevilo i na změně skóre. Smolina totiž postupně zvyšovala již na 0:3 a Jestřabí bylo v této chvíli na ručník. Smolina byla v tuto chvíli jasně lepší a zdálo se, že o výsledku utkání je rozhodnuto. Domácí trenér Jindra Hnilo musel udělat změny v sestavě a se svými svěřenci si v kabině vše vyříkat.

Jestřabí snížilo na rozdíl jediné branky, více se mu už nepodařilo

V kabině Jestřabí došlo patrně k mytí hlav a na hřišti to bylo hned znát. Zkušení Gabriš s Kolínkem zvedli prapor Jestřabjanů a Ti se začali na hřišti lépe pohybovat. Domácím se podařilo vstřelit branku na 1:3 a celý mančaft si oživil vzpomínku na utkání s Petrůvkou. Další branka v síti Smoliny už přinesla nervozitu v řadách hostí a výsledkem byl stav 2:3. Vyrovnání viselo na vlásku, domácí tým vycítil novou šanci. V době největšího náporu ale hosté dokázali zvýšit na 2:4 a pohřbili tak definitivně šance domácích na zvrat. Výhra Smoliny je ale zasloužená a Jestřabí nevyhrálo doma ani podruhé v řadě.



Ohlasy k zápasu


SK Jestřabí
Vlastimil Častula - bývalý hráč Jestřabí: Domácí tým nezachytil začátek utkání, hosté využili okének v obraně Jestřabí a vedli už 3:0. Domácí utkání ještě zdramatizovali, ale vyrovnat se jim už nepodařilo a v závěru inkasovali počtvrté.

TJ Smolina
Peter Malina - hráč Smoliny: Hosté zahráli skvěle úvodní půlhodinu zápasu, když už vedli 0:3. Domácí se však nevzdávali a do konce zápasu dokázali snížit na rozdíl jediné branky. V nastaveném čase však hráči Smoliny využili brejkové situace a rozhodli tak utkání.



Sestavy


SK Jestřabí
T. Hořák [-] - R. Floreš [-] , P. Vaněk [-] , T. Mudrák [-] , J. Hnilo [-] - P. Gabriš [-] , J. Kolínek [-] , M. Štěpančík [-] , T. Kostka [-] - T. Králík [-]

TJ Smolina
M. Ekart [-] - J. Pechanec [-] , J. Sucháček [-] , P. Malina [-] , J. Kudela [-] - T. Sucháček [-] , J. Barcuch [-] , J. Barcuch [-] , M. Pykal [-] - M. Vaculín [-] , L. Bosák [-]

Místo: Jestřabí. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.