Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 14:00

3.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolina si doma lehce poradila s nevýraznými Divnicemi


Branky


0

Ve Smolině se hrálo utkání dvou týmů, které v soutěži ještě nebodovaly. Proto se očekávalo vyrovnané utkání. Pod dozorem mezinárodního futsalového rozhodčího Ivo Uhlára se však hrála jednoznačná partie, která byla plně v režii domácího týmu. Hosté inkasovali první branku už v po sedmi minutách a do konce poločasu nenašli protizbraň na účinnou hru domácího týmu. V poločasu už to bylo o tři branky a Smolina ve druhém dějství přidala další dvě branky a vyprovodila Divničany s pětigólovým přídělem. Těm se zatím venku nedaří a o první body se mohou pokusit v příštím kole v Loučce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poprvé se trefil už v sedmé minutě domácí Pechanec

Ráz utkání mezi Smolinou a Divnicemi dala již sedmá minuta, kdy se tefil domácí Pechanec. Domácí tým  to patřičně nabudilo a pokračoval v nátlakové hře a stále častěji se dostával na dostřel Fojtíkovi svatyně. Hosté se sice snažili o vyrovnání, ale jejich útočné akce vesměs končily před hranicí šestnáctky domácí Smoliny. Ta šla po dvaceti minutách již do dvoubrankového vedení zásluhou Vaculína a Smolina vedla 2:0. Ve 31. minutě se trefil domácí Jakub Kůdela a to už vypadalo s Divnicemi velmi špatně. Řadu šancí ještě pochytal brankář Divnic, ty se do nějakých větších střeleckých možností stále nedostávaly.

Divnice ve druhé půli rezignovaly a domů odjíždějí s vysokou porážkou

I ve druhém poločasu pokračovala Smolina v náporu, vedla o tři branky a mohla si dovolit kombinovat. Divnice se snažily s výsledkem ještě něco udělat, ale po hodině hry obdržely čtvrtou branku a to už bylo opravdu hodně. Kalich hořkosti si museli divničtí hráči vypít až do dna, neboť v 80. minutě je popáté potrestal Vaculín. Domácí tým dohrával utkání v absolutním klidu a předváděl divákům líbivou kopanou. Divnice ve Smolině prakticky nic neukázaly a po debaklu na Petrůvce je to již druhá vysoká porážka tohoto týmu, který má určitě ambice na lepší výsledky. Rozhodčí Uhlár také neměl příliš práce a především v domácím táboře nakonec panovala velká spokojenost.



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Petr Malina - hráč Smoliny: Domácí byli po celé utkání jednozně lepším týmem a od podstatně vyššího skóre hosty zachránilo jen spousta neproměněných brankových příležitostí Smoliny. Ta si spravila chuť po dvou nepovedených zápasech v Mirošově a v Loučce.

TJ Divnice
Jaroslav Urbaník ml. - hráč Divnic: Utkání se těžko hodnotí, stejně jako na Petrůvce jsme dostali hodně branek, soustředit se tak musíme na další zápas.



Sestavy


TJ Smolina
M. Ekart [-] - J. Pechanec [-] (81. J. Liška [-] ) , J. Sucháček [-] , J. Kudela [-] (72. K. Bednář [-] ) , J. Kudela [-] - M. Pykal [-] , J. Barcuch [-] , J. Barcuch [-] , T. Sucháček [-] (55. P. Malina [-] ) - M. Vaculín [-] , L. Bosák [-] (64. V. Lysáček [-] )

TJ Divnice
P. Fojtík [-] - J. Urbaník [-] , D. Grček [-] , F. Patka [-] , Š. Satin [-] - M. Kliment [-] , J. Mana [-] , K. Tlusťák [-] , V. Fusek [-] - P. Jandl [-] , J. Petřkovský [-] (60. T. Grček [-] )

Hráči zápasu: L. Bosák , M. Vaculín .
Místo: Smolina. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Uhlár Ivo - Drga, Faldík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.