4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 14:00

3.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošovský Pacík hattrickem sestřelil Jestřabí


Branky


10. R. Pacík , 16. R. Pacík , 45. D. Ház , 65. R. Pacík
0

Na hřiště do Mirošova přijelo Jestřabí, které v minulém kole dokázalo v závěru srovnat utkání s Petrůvkou. Po sestupu do IV. třídy však mají Jestřabjané velmi nevyrovnané výkony a stejně tomu tak bylo i na Kloboucku. Domácí START vstoupil do zápasu raketově a po patnácti minutách vedl již o dvě branky. Navíc v poslední minutě první půle dostalo Jestřabí branku do šatny. Ve druhém poločasu zkompletoval svůj hattrick Pacík a Jestřabjané tak domů odjíždějí se čtyřgólovou porážkou. Mirošov potvrdil výbornou formu a vévodí tabulce IV. třídy skupině C.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Pacík vstřelil během úvodní čtvrthodiny dvě branky

V Mirošově se čekalo, zda se Jestřabí po heroickém závěru s Petrůvkou, představí v lepší formě než tomu bylo při utkání v Horní Lhotě. Tam Jestřabjané podlehli poměrně vysoko 1:5. Mirošovjané zatím jedou v soutěži bez jediného zaváhání a v minulém kole vydřeli výhru na půdě Divnic. Skóre utkání s Jestřabím otevřel už po deseti minutách mirošovský Radek Pacík. Když přidal za dalších pět minut znovu Pacík svoji druhou branku, už to vypadalo s akciemi Jestřabí zle - nedobře.  Hosté se snažili vsítit kontaktní branku, ale domácí obrana pracovala naprosto spolehlivě. Pojistku výsledku dal těsně před odchodem Ház, který zvýšil již na tříbrankový rozdíl a prakticky bylo o zápase rozhodnuto.

Jestřabí se nezmohlo na odpor a Pacík zaznamenal hattrick

Druhý poločas přinesl stejný obrázek, Mirošov kontroloval vývoj utkání. Hosté se snažili podnikat rychlé protiútoky, ale stále naráželi na zformovanou obranu domácích. A co už prošlo za obranu, pochytal brankář Trčka. Mirošovjanům se podařilo v 65. minutě znovu Pacíkem dát čtvrtou branku a hrdina dne Radek Pacík zkomletoval svůj hattrick, který ho v kabině bude určitě něco stát. Jestřabí tak i nadále pokračuje ve výsledkové mizérii na venkovních hřištích a musí se soustředit na další zápasy. Mirošov potvrdil svoje letošní ambice a s devíti body vede zaslouženě tabulku IV. třídy skupiny C.



Ohlasy k zápasu


FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer - kapitán Mirošova: U nás panuje velká spokojenost, kanonýra Pavla Obadala dnes zastoupil Radek Pacík, který zaznamenal tři branky. Máme plný počet bodů, což je skvělé a soustředíme se v klidu na další utkání.

SK Jestřabí
Jindřich Hnilo st. - trenér: Nezachytili jsme začátek zápasu a čtvrthodině jsme prohrávali o dvě branky. Chybělo nám několik hráčů, ale na to se vymlouvat nemůžeme, venku se nám vůbec nedaří.



Sestavy


FC Start Mirošov
T. Trčka [-] - M. Kořenek [-] (75. P. Řepka [-] ) , D. Maniš [-] , A. Juráň [-] , D. Holba [-] - D. Holba [-] , P. Polách [-] , P. Rajznauer [-] , O. Němeček [-] - D. Ház [-] (70. K. Kudela [-] ) , R. Pacík [-]

SK Jestřabí
T. Hořák [-] - P. Vaněk [-] , J. Marek [-] , L. Marek [-] , V. Svárovský [-] - R. Floreš [-] , T. Mudrák [-] , T. Králík [-] , P. Gabriš [-] (65. M. Štěpančík [-] ) - T. Kostka [-] , J. Kolínek [-]

ŽK: 65. R. Pacík .
Hráči zápasu: P. Rajznauer , R. Pacík .
Místo: Mirošov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Střelec Radoslav - Lysák, Hnilo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.