Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

3.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrůvka v místním derby rozstřílela Lipovou


Branky


0

Na Petrůvku přijela Lipová, která v minulém kole porazila na domácí půdě poměrně překvapivě Horní Lhotu. Domácí celek přišel o všechny tři body v Jestřabí až na konci duelu, proto byli Petrovjané na utkání s Lipovou hodně nažhaveni. Navíc řada hráčů se navzájem velmi dobře zná a tak se jen čekalo, zda Lipová může favorita potrápit. To se nestalo a domácí tým vyprovodil hosty se sedmigólovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Petrůvka dala do půle dvě branky

Do zápasu nastupovali hráči Petrůvky s vědomím, že si nemůžou dovolit opakovat chyby, po kterých v minulém zápase ztratili plný počet bodů na horké půdě v Jestřabí. První půle se velmi podobala té v Jestřabí, co se týká neproměněných šancí, domácí si jich opět vytvořili nepočítaně. Skóre utkání otevřel již v deváté minutě zkušený Luboš Kovařík. Druhou branku přidala favorizovaná Petrůvka až ve 36. minutěm, kdy se trefil Gergela. Lipové se do té doby dařilo držet domácí kanonýry na uzdě, to ještě ale netušila, co ji čeká ve druhém dějství.

Petrůvka dala během tří minut tři branky, hosté už nestíhali

Začátek druhého poločasu vůbec nenasvědčoval tomu, k jakému výsledku utkání nakonec dospěje. Hosté dvacet pět minut drželi pro ně příznivý stav 0:2, i když domácí celek byl podstatně silnější na míči. Pohroma pro Lipovou přišla dvacet minut před koncem. Domácí tým v rozmezí pouhých tří minut vstřelil tři branky a hosté byli zralí na ručník. Málo vídaný okamžil zatřásl psychikou hostí, kteří v závěru utkání obdrželi ještě dvě branky od střídajícího Ondry Stacha. Petrůvka potvrdila svoji skvěloo výkonnost na domácím hřišti a po Divnicích si tentokrát smlsla i na Lipové.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
Luděk Hubáček - hráč: Velmi důležité bylo nasazení a nepodcenění hry soupeře ve druhém poločase a to nám bylo odměnou. Tímto důsledným stylem hry jsme si zajistili výhru 7:0. To vše obnáší - důslednost, kompaktnost a nepodcenit soupeře. Doma se nám zatím daří a diváci mohou být spokojeni.

TJ Lipová
Pavel Tomeček - trenér: Utkání nemá cenu komentovat, Petrůvka byla dnes lepší a nás postihl nevídaný tříminutový výpadek, který dokonal naši vysokou prohru. Domácím k výhře gratuluji, mají opravdu výborný tým!



Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - L. Hubáček [-] (70. M. Remeš [-] ) , P. Kovařík [-] , J. Juřica [-] , P. Korvas [-] - P. Remo [-] (58. O. Stach [-] ) , L. Kovařík [-] , J. Pešek [-] , D. Gergela [-] - K. Kořínek [-] , P. Červeňan [-]

TJ Lipová
O. Doruška [-] - V. Juřík [-] , M. Carbol [-] , P. Urbánek [-] , K. Klein [-] - M. Němeček [-] , M. Miklas [-] , M. Kolek [-] (75. L. Šoman [-] ) , D. Zlámal [-] - S. Saňák [-] (46. R. Vašička [-] ) , M. Chovančík [-] (46. T. Mentlík [-] )

Hráči zápasu: L. Kovařík , P. Červeňan .
Místo: Petrůvka. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lekeš Ondřej - Hasík, Vašička.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.