1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 14:00

3.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučka vydřela cennou výhru v Bohuslavicích nad Vláří


Branky


0

Utkání v Bohuslavicích nad Vláří mezi domácím týmem a hosty z Loučky řídil zkušený exligový rozhodčí Vladimír Goňa a hrála se vyrovnaná partie. V prvním poločase se fotbaloví příznivci branky nedočkali. Vše podstatné se odehrálo až v posledních dvaceti minutách, hosté nasadili k trháku. Domácímu týmu vykřesal naději deset minut před koncem Šebák, ale ani to na body nestačilo. Loučka tak veze z Bohuslavic nad Vláří cennou výhru a zůstává v soutěži neporažena.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci v Bohuslavicích branky nedočkali

V neděli po poledni se na hřišti Bohuslavic nad Vláří hrálo 3. kolo IV. C. třídy. O body se přijelo do Bohuslavic poprat družstvo z Loučky, které si v minulém kole poradilo snadno se Smolinou. Domácí celek byl namlsaný po výhře v Nedašově a tak se dal očekávat tuhý boj.  Začátek zápasu patřil hostům, kteří zatlačili domácí a vytvořili si několik šancí. Bohuslavice úvodní tlak zvládli, poté se hrál vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách. Do šaten šli mužstva za stavu 0:0, ale přítomní diváci se na bohuslavickém hřišti určitě nenudili.

 

Loučka vstřelila dvě branky, domácí snížili, ale vyrovnat se jim už nepodařilo

Po poločase se hrál fotbal "nahoru - dolů" a šance si tvořili obě mužstva. V 70. minutě po střele Brázdy, kterou domácí gólman pouze vyrazil před sebe, byl u míče nejrychleji Kozubík a nemýlil se. Zaskočené domácí mužstvo poté polevilo a hosté si vytvořili další šance. V 75. minutě po faulu na Kozubíka se ujal přímého kopu Brázda. Střelou kolem zdi zaskočil gólmana a Loučka se radovala po druhé. Zdálo se, že Loučka má utkání pod kontrolou. Ale v 81. minutě se uvolnil Šebák a přesnou střelou od tyčky snížil na 2:1. Domácí tento gól nastartoval, ale i přes závěrečnou snahu se výsledek už nezměnil. Diváci viděli zajímavé utkání, které přineslo zajímavé souboje na obou stranách.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík - předseda klubu: Dnes jsme přišli o všechny body, utkání se lámalo v poslední dvacetiminutovce. Nám vpředu citelně chyběl Bartoš, který má ruku v sádře. V závěru jsme Loučku zatlačili, ale do branky nám to nakonec nespadlo.

SK Loučka
Martin Andrýsek - hráč Loučky: Velmi si ceníme výhru v Bohuslavicích nad Vláří, zde se jen tak lehce vítězit nebude. Zápas vyšel Brázdovi, který si připsal 1+1 do kanadského bodování. Trefili jsme navíc i břevno a tyčku a i z tohoto pohledu je naše výhra zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
I. Mrviš [-] - R. Obadálek [-] (88. J. Urbaník [-] ) , M. Zlatník [-] , T. Machuča [-] , J. Kovařík [-] - C. Ťulpa [-] , Š. Urbánek [-] , M. Šebák [-] , H. Kovařík [-] (56. J. Kovařík ml. [-] ) - L. Baklík [-] (80. J. Švach [-] ) , L. Bartozel [-]

SK Loučka
D. Janků [-] - T. Brázda [-] , M. Hovězák [-] (46. J. Šůstek [-] ) , R. Divoký [-] , J. Chytil [-] - V. Svozil [-] , R. Kozubík [-] (76. A. Rybáček [-] ) , K. Januška [-] (83. R. Kluďák [-] ) , M. Andrýsek [-] - V. Frýželka [-] , M. Mikulka [-] (55. V. Křápek [-] )

ŽK: 28. T. Machuča , 80. R. Obadálek - 24. M. Mikulka .
Hráči zápasu: M. Šebák - T. Brázda .
Místo: Bohuslavice nad Vláří. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Goňa Vladimír - Slovák, Šeliga.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.