0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:15

2.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC START Mirošov vydřel výhru na horké půdě v Divnicích


Branky


0

Až nečekaně těžkou šichtu měli v nedělním dopolední fotbalisté Mirošova na hřišti menších rozměrů v Divnicích. Ve velkém vedru nakonec dvě branky kapitána Rajznauera rozhodly o výhře Mirošovjanů, kteří si do tabulky IV. třídy skupiny C připsali další tři body a zatím jsou bez ztráty kytičky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán Mirošova Rajznauer zavelel k útoku

Na divnické hřiště přijel tým z Mirošova, který se řadí mezi favority tohoto ročníku a Divnice pro něj neměly být velkým soustem. Klimatické podmínky a poměrně nerovné hřiště nahrávaly spíše domácímu týmu, který vystužil obranu Satinem a na posledního se postavil Jarek Urbaník. Hosté přijeli na Slavičínsko bez kanonýra Obadala a čekali, s čím na ně domácí tým vyrukuje. Divničtí hráči se však do útočení také příliš nehrnuli a tak se v úvodu hrála neurovnaná partie. První branka přišla ve 25. minutě po trefě kapitána Mirošova Pavla Rajznauera. Hosté se poté trošku uklidnili a do útoku musel jít tentokrát domácí celek. Více střeleckých příležitostí bylo přeci na straně hostí, ale pozorná obrana domácích v čele brankářem Fojtíkem je všechny zneškodnila.

Ve druhém poločasu udeřil znovu Rajznauer

Také druhý poločas přinesl poměrně stejný obrázek, hosté kontrolovali vývoj hry a také se dopředu příliš nehrnuli. V další šanci se objevil znovu Rajznauer, ale nedal. Také domácí si vytvořili brankovou příležitost, ale obrana Mirošova fungovala v tomto zápase spolehlivě. Definitivní podobu výsledku dal v 75. minutě opět Rajznauer, který zvýšil již na 2:0 z pohledu mirošovského týmu. Závěr ukkání si už hráči STARTu pohlídali a do Mirošova si odvážejí všechny tři body. Domácí celek podal statečný výkon, hosté ale byli přeci jen o něco lepším týmem.



Ohlasy k zápasu


TJ Divnice
Jaroslav Urbaník - hráč Divnic: Bylo to vyrovnané utkání, které nakonec lépe pro sebe zvládl Mirošov. Hráli jsme proti silnému soupeři ze zajištěné obrany a odráželi všechny útoky Mirošova, pouze jednou jsme nezastavili jejich kapitána. I nám se dařilo vytvářet si šance, které ale neměly gólovou koncovku. I diky tomu si Mirošov od nás odvezl všechny 3 body.

FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer - kapitán Mirošova: Velké horko a nerovné hřiště se podepsalo na úrovni zápasu, nám chyběl vpředu kanonýr Obadal. Podařilo se nám dát úvodní branku a zápas jsme víceméně kontrolovali. Domácí se jen jednou dostali do brankové příležitosti, my jsme jich spálili hned několik. V závěru přišla pojišťovací branka, ta nám dodala ještě více klidu na kopačky, spolehlivě nám navíc fungovala obrana i s brankářem, body z Divnic jsou dobré a těšíme se na příští utkání s Jestřabím.



Sestavy


TJ Divnice
P. Fojtík [-] - D. Grček [-] , F. Patka [-] , Š. Satin [-] (90. D. Malaník [-] ) , K. Tlusťák [-] - J. Urbaník st. [-] (46. J. Petřkovský [-] ) , J. Urbaník [-] , J. Mana [-] , P. Fojtík ml. [-] (66. D. Grček [-] ) - V. Fusek [-] , P. Jandl [-] (60. M. Kliment [-] )

FC Start Mirošov
T. Trčka [-] - V. Frys [-] , D. Maniš [-] , L. Strouhal [-] , D. Holba [-] - O. Němeček [-] , D. Andrýs [-] , A. Juráň [-] (67. K. Kudela [-] ) , P. Rajznauer [-] - D. Ház [-] , D. Holba [-]

ŽK: 32. K. Tlusťák , 73. J. Urbaník - 12. V. Frys , 21. D. Andrýs .
Hráči zápasu: Š. Satin - P. Rajznauer .
Místo: Divnice. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.