J. Prejsek 16. (vl.)
1:4
(1:2)
12. O. Puk
21. M. Puk (p.)
48. J. Hlavatý
81. O. Puk
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany podruhé v řadě zvítězily a z Dobrovic vezou tři body


Branky


16. J. Prejsek (vl.) - 12. O. Puk , 21. M. Puk (p.) , 48. J. Hlavatý , 81. O. Puk
0

Fotbalisté Poříčan zavítali v šestném kole Sport Invest 1.A třídy skupiny B na hřiště Dobrovic, kde potvrdili domácí vítězství nad Radimí a stejně jako před týdnem, i v tomto kole do sítě soupeře dokázali nasázet čtyři branky. Poříčany zvítězili v Dobrovicích 4:1 a upevnili si pozici v horní části tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrovice dohrávaly zápas téměř hodinu v oslabení

Poříčany vstoupily do zápasu skvěle a již ve dvanácté minutě se ujali vedení, když se prosadil Ondřej Puk. Radost hostujícího celku však netrvala dlouho a po čtvrthodině hry se vlastním přičiněním o brzké vedení připravil. Jiří Prejsek si vstřelil vlastní gól a Dobrovice rychle vyrovnaly na 1:1.

 

Hosty však vlastní gól nepoložilo a po necelých šesti minutách od nešťastného momentu šly Poříčany opět do vedení poté, co se tentokrát prosadil Martin Puk a vrátil svému týmu rychle ztracené vedení, o které už ve zbytku zápasu nepřišel a navíc hrál téměř hodinu hry v početní převaze.

 

Neuvěřitelnou klukovinu, respektive dvě, předvedl v rozmezí pouhých tří minut domácí Jiří Gába, který ve devětadvacáté minutě viděl žlutou kartu a ve dvaatřicáté minutě už po druhé žluté a následně červené kartě odcházel do sprchy, když nesmyslně v přerušené hře stržil do soupeře.

Ondřej Puk ve druhém poločase korunoval skvělý výkon

 

Poříčany krátce po přestávce využily početní převahu a v osmačtyřicáté minutě zvýšil na 3:1 Jan Hlavatý. Dobrovice poté přežily několik brankových příležitostí soupeře a vypadalo to, že ve zbytku zápasu už žádný gól neinkasují. Devět minut před koncem však přece jen padl ještě jeden gól, o který se postaral Ondřej Puk a vstřelil svůj druhý gól v dnešním střetnutí.



Sestavy


FK Dobrovice B
D. Vítek [-] - M. Bým [-] , J. Toman [-] , J. Vladyka [-] , F. Bartoň [-] (67. D. Miškovský [-] ) - J. Gába [-] , J. Jílek [-] , F. Březina [-] , J. Boček [-] - M. Janošík [-] , J. Sodoma [-]

SK Poříčany
J. Gabriel [-] - V. Mužík [-] (69. M. Bázlík [-] ) , P. Sedláček [-] , M. Dvořák [-] , P. Touš [-] , J. Navrátil [-] - J. Prejsek [-] , T. Šusta [-] , J. Hlavatý [-] (77. L. Holler [-] ) , M. Puk [-] (91. F. Stárek [-] ) - O. Puk [-]

ŽK: 23. J. Vladyka , 29. J. Gába , 66. D. Miškovský , 69. J. Boček - 32. O. Puk , 58. V. Mužík , 63. P. Sedláček , 79. J. Navrátil . ČK: 32. J. Gába .
Místo: Dobrovice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Tobiška Stanislav - PROSR Tomáš, CHRUDIMSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.