Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou kvalitních týmů vyzněl hůře pro Průhonice, Týnec se drží blízko čela tabulky


Branky


0

Fotbalisté Spartaku Průhonice zavítali v osmém kole na hřiště Týnce nad Sázavou, který potvrdil v domácím prostředí své vysoké ambice a po těsné výhře 2:1 se drží v těsném závěsu za vedoucí dvojicí Divišov, Říčany, jenž o víkendu také uspěla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrající trenér Radek Skála opět potvrdil svou kvalitu

Vstup do utkání vyšel lépe hostujícímu Spartaku Průhonice, který se mohl ujmout vedení po parádní střele Lukáše Žáčika z volného přímého kopu vedení, jeho střela ovšem zamířila těsně mimo. Zatímco hosté svou první příležitost nevyužili, Týnec nad Sázavou tu první využil.

 

Týnec nad Sázavou táhne nejen v letošní sezóně hrající trenér Radek Skála, který se o budoucnost v klubu rozhodně bát nemusí. Naopak vedení a spoluhráči na něj mohou být hrdí. Radek Skála se tentokrát blýskl skvělou individuální akci, když si z obránců Spartaku udělal kužely a přesnou střelou rozvlnil síť.

 

Domácí fotbalisté se ještě před přestávkou pokusili své vedení pojistit, ale střela Romana Orsáka skončila na tyči poté, co ji na ni dokázal vytáhnout skvělým zákrokem brankář David Fišer, zatímco Jakub Horký hlavičkoval po centru ze hry těsně mimo, a tak Týnec odcházel do kabin s vedením 1:0.

Skvělé vstupy do obou poločasů byly klíčové

Krátce po začátku druhého poločasu opět ukázal své kvality Radek Skála, který se skvěle opřel do centru Filipa Kopty, a jeho gól se nakonec ukázal jako vítězný. Dvoubrankové vedení domácí fotbalisty uspalo a vzápětí přišel trest, když Lukáš Vašák při odkopu trefil hlavu Jana Slavětinského, od které se míč 22 minut před koncem odrazil do sítě. Týnec ale závěrečný tlak Spartaku přečkal a radoval se z těsného vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Týnec
Radek Skála (hrající trenér Týnec nad Sázavou): „Úvodních pětačtyřicet minut se nám vydařilo, ačkoliv jsme z několika příležitostí vstřelili pouze jeden gól. Po přestávce jsme si po dosažení druhé branky marně mysleli, že se zápas dohraje sám a Spartak Průhonice byl rázem lepším týmem, nakonec jsme však vedení udrželi a po zisku tří bodů jsme šťastní."

Spartak Průhonice
Vojtěch Říha (trenér Spartak Průhonice): „Hodnocení Týneckých v Benešovském deníku je pro nás ještě lichotivé. Jsem obrovsky zklamaný. Posledních pár kol nejsme komplet, točíme se sestavou a výkony jdou stále dolů.. V Týnci jsme vyjma první obrovské šance, kterou zahodil Minha nepředvedli nic, co by stálo za povšimnutí. Zoufalý týmový výkon.. Je na pováženou, že nejvýraznějšími postavami zápasu byl náš Honza Slavětínský a hrající trenér domácích Skála (ročníky 77 a 76), před jehož výkonem smekám a gratuluji k zcela zasloužené výhře.“



Sestavy


FK Týnec
L. Vašák [-] - M. Radačovský [-] (73. T. Koubek [-] ) , D. Kopta [-] , R. Kavoň [-] , F. Kopta [-] , O. Stejskal [-] , R. Skála [-] (85. J. Kolář [-] ) , J. Horký [-] , R. Orsák [-] (90. J. Souček [-] ) , M. Mach [-] , M. Štambeský [-]

Spartak Průhonice
D. Fišer [-] - P. Kotýnek [-] - D. Minha [-] (62. J. Jakubec [-] ) , L. Žáčik [-] - Š. Vošta [-] , J. Kroh [-] (77. M. Vinš [-] ) , M. Brázda [-] (89. F. Kotýnek [-] ) , D. Finlay [-] (46. J. Slavětínský [-] ) , J. Veverka [-] , O. Halbich [-] , J. Brázda [-] (85. J. Tichai [-] )

ŽK: 42. D. Kopta - 19. D. Fišer , 87. J. Tichai , 90. J. Veverka .
Hráči zápasu: R. Skála - J. Slavětínský .
Místo: FK Týnec nad Sázavou. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - HRON Karel, BENÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.