3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Průhonice zvládly náročný zápas, rozjetá Zruč tentokrát naplno nebodovala


Branky


28. D. Minha , 82. D. Minha - 40. K. Petrů , 54. S. Viktora
0

Fotbalisté Zruče nad Sázavou během posledních kol válejí a zásluhou skvělých výsledku se nacházeli na čele tabulky Fair Credit 1.B třídy skupiny D, skvělou sérii výsledků ale ukončil Spartak Průhonice, který dokázal zápas dotáhnout za nerozhodného stavu 2:2 a vyloučeného hráče do penaltového rozstřelu, v němž byli jeho hráči úspěšnější a radovali se ze zisku bonusového bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průhonice šly těsně před přestávkou do deseti

Lepší vstup do zápasu prožili hráči domácího Spartaku Průhonice, kteří se zásluhou Davida Minhy ujali jednobrankového vedení, o které však pět minut před koncem prvního poločasu přišli, když se přesnou střelou prosadil Kamil Petrů, kapitán hostujícího celku Jiskra Zruč nad Sázavou.

 

Aby inkasovaný gól těsně před přestávkou nebyl málo, Spartak Průhonice šel do deseti, když byl minutu před koncem prvního poločasu vyloučen po inkasování druhé žluté a následně červené karty Jaroslav Kroh, který během pouhých deseti minut viděl kartu a po druhém faulu na unikajícího Patrika Jandu musel opustit hrací plochu.

Zruč oslabení soupeře využít nedokázala

Zruč nad Sázavou čekalo pětačtyřicet minut proti oslabenému soupeři, kterého ve druhém poločase její hráči přehrávali, jenže nevyužili tři stoprocentní příležitosti poté, co se v krátce po výkopu druhého poločasu prosadil Stanislav Viktora.

 

Kdyby Zruč proměnila všechny nebo alespoň jednu z vyložených šancí, mohla v poklidu zvítězit, jenže se tak nestalo, protože v závěru zápasu předvedl hostující brankář školáckou chybu, kterou potrestal domácí hrdina David Minha a šest minut před koncem vyrovnal na 2:2. O osudu utkání tak musely rozhodnout pokutové kopy, v nichž byli úspěšnější hráči Spartaku Průhonice a dokonali obrat.



Ohlasy k zápasu


„Během týdne jsme přišli o čtyři hráče základní sestavy do defenzívy, mimo jiné o všechny klasické stopery, takže jsem měl ze zápasu trochu obavy vzhledem k ofenzivní síle Zruče v čele s hráči jako Janda, Petrů a Brahimi. Kluci, kteří je zastoupili to však zvládli se ctí a hlavně Pavla Kotýnka musím pochválit. Hrál se fotbal se šancemi na obou stranách. Bohužel již druhé domácí utkání v řadě jsme hráli velkou část o deseti, ačkoli jsem v týdnu a v přípravě disciplínu zvlášť zmiňoval… Za stavu 1:2 a v oslabení jsme se stále snažili se zápasem ještě něco udělat, ale Zruč mohla v těchto chvílích po několika brejcích rozhodnout. Od 75. minuty nás však nechala převzít iniciativu, vyklidila střed pole a my jsme dokázali trochu kuriózně, dnes velmi produktivním Davidem Minhou, skóre srovnat. Nerad to dělám, ale pochválím všechny, kteří dokázali ustát dlouhou přesilovku Zruče a navíc dovést utkání do penalt. Na penaltový rozstřel už jsme šli celkem v klidu, vzhledem k průběhu utkání jsme mohli pouze získat. Před utkáním bych dva body bral, po tom co se událo na trávníku si jich cením ještě více a jsou pro nás de facto vítězstvím!“
TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
Michal Váňa (trenér TJ Jiskra Zruč nad Sázavou): „Před výkopem utkání byl byl s bodem spokojený, ale vzhledem k průběhu zápasu jsem zklamaný. Mohli jsme mít tři body, místo toho má jen jeden poté, co jsme podruhé v letošní sezóně prohráli v pokutových kopech. Jednobrankové vedení jsme si měli pohlídat, jenže se tak nestalo, což je obrovská škoda.“



Sestavy


Spartak Průhonice
D. Fišer [-] - P. Kotýnek [-] - D. Minha [-] , L. Žáčik [-] - J. Slavětínský [-] , Š. Vošta [-] , J. Kroh [-] , M. Brázda [-] (88. J. Jakubec [-] ) , J. Veverka [-] , D. Finlay [-] (61. J. Kuchař [-] ) , O. Halbich [-]

TJ Jiskra Zruč nad Sázavou
T. Cudlín [-] - L. Hájek [-] , O. Jouza [-] , L. Jelínek [-] , Z. Louda [-] - K. Petrů [-] , P. Janda [-] , S. Viktora [-] - J. Koudela [-] , A. Brahimi [-] - T. Martiňák [-] (67. M. Havel [-] )

ŽK: 34. J. Kroh - 88. K. Petrů . ČK: 44. J. Kroh .
Hráči zápasu: P. Kotýnek , D. Minha - K. Petrů .
Místo: Spartak Průhonice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DUCKÝ František, ŠŤASTNÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.