Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí definitivně rozhodli až v samém závěru


Branky


0

Nučice se ujaly vedení již v patnácté minutě, ale Velký Osek dokázal za pár minut srovnat skóre. Vedení na stranu domácích strhl Jakub Hervert těsně před poločasovou přestávkou. Nučice navýšily vedení v pětašedesáté minutě, ale definitivu dal výsledku Filip Kubalík dvěma brankami těsně před závěrečným hvizdem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka do šatny nalomila osecké

Osecká Viktorie přijela opět oslabena o několik hráčů základu. Chyběli zkušení David Adamec a Polák. Na jejich hře to bylo znát a domácí se zakousli do soupeře od první minuty. V první šanci Matěj Chromý ještě ve skluzu neproměnil, ale ve druhé se již nemýlil. Samostatný průnik zakončil pěknou střelou a domácí se ujali vedení 1:0. To jim ale dlouho nevydrželo. Nenápadná akce hostí, míč se dostal na kopačky Jana Karbana a ten v devatenácté minutě vyrovnává na 1:1. Tato situace znervozněla domácí hráče, ale hosté toho nedokázali využít. Své nadějné akce nedotáhli do konce a tak postupně přebírali otěže zase domácí. Jícha hlavičkoval z malého vápna do náruče Kalince a tak přišly horké chvilku v závěru prvního poločasu. Nejprve selhal v nadějné pozici forward Oseka, aby z protiútoku vrátil vedení na stranu domácích Jakub Hervert - 2:1.

Ani změny v rozestavení nepomohly Oseku k prvním bodům zvenku

V začátku druhého poločasu se hrál vyrovnaný fotbal. Domácí hlídali vedení a hostující tým srážela nervozita. Akce končily většinou před šestnáctkami. Šanci na změnu skóre přinesla šedesátá první minuta, kdy po faulu v pokutovém území kopal nučický Kubalík pokutový kop. Jenže pohrdnul... A tak se skóre měnilo až o čtyři minuty později, kdy se podruhé v utkání trefil po dlouhém autu Vedrala Jakub Hervert - 3:1. To už hosté hráli s vysunutým stoperem Lukášem Černým na hrotu, ale obranná hra bez jeho zkušeností trpěla. A tak domácí zasadili ještě dva údery. Filip Kubalík nejprve střelou z hranice šestnáctky a podruhé po samostatném úniku završil skóre na konečných 5:1.

 

 

Hrál se fotbal průměrné kvality. Od počátku jsme si vypracovali dost příležitosti. První ještě Chromý ve skluzu neproměnil, avšak v další šanci po samostatném průniku se již nemýlil.  Vedení jsme neudrželi dlouho. Z nenápadne akce se povedlo hostům vyrovnat. Tento moment nás na chvíli opět vyvedl jako již po několikáté z rytmu a úplně jsme přestali hrát. Ke konci polocasu jsme si vytvořili další šance ke skórovani.  Jicha z malého vápna hlavou trefil gólmana a dva nadějné brejky jsme vyřešili špatně.  V poslední minutě měli nejprve velkou šanci hosté, kterou nedali a tak jsme uderili my. To skóroval Jakub Hervert. O poločase jsme hráče nabádali,  aby nepřišel podobný výpadek jako v minulém domácím utkání. Kluci si to vzali k srdci a soupeře pořádně do ničeho nepustili. Sami jsme mohli navýšit skore, to by však kubalik musel proměnit penaltu. Zaplať pánbůh jsme skórovali hned v zapeti po dlouhém autu Vedral se prosadil opět Jakub Hervert.  V závěrečných minutách se prosadil dvakrát kubalik. Nejprve střelou z hranice šestnáctky a podruhé v samostatném úniku. Hráčům musím poděkovat.  Až na pár maličkosti v rozehravce předvedli predevsim v druhém poločase dobrý výkon.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Pavel Krutský: Hrál se fotbal průměrné úrovně. Vypracovali jsme si dostatek příležitosí, ale poločas jen 2:1. Nabádali jsme hráče, aby nepřišel podobný výpadek jako v posledním domácím utkání. Kluci si to vzali k srdci a soupeře pořádně k ničemu nepustili. Naopak se nám podařilo navýšit skóre. Děkuji klukům za poctivý výkon zejména v druhém poločase.

FK Viktorie Velký Osek
Vedoucí týmu Martin Koška: Zase jsme se hráčsky nesešli. Chtěli jsme mít z těchto posledních dvou zápasů alespoň tři body a nemáme nic. Tak nezbývá než se poprat o body v posledním kole s Pečkami. Kluci jsou mladí a když se nedaří a není někdo, kdo povzbudí, tak jsou s hlavami dole...



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - P. Krutský [-] , J. Hervert [-] (81. M. Zápotocký [-] ) , M. Hervert [-] , M. Chromý [-] , R. Jícha [-] , T. Miňovský [-] , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , J. Jelínek [-] , J. Vedral [-]

FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - J. Karban [-] , M. Černý [-] (59. S. Karban [-] ) , M. Koška [-] , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] , L. Černý [-] , V. Bayer [-] , Š. Šmiřák [-] , M. Loskot [-] , P. Mašek [-]

ŽK: 14. J. Hervert , 76. R. Jícha - 64. P. Kalinec .
Hráči zápasu: K. Hurtík , F. Kubalík , J. Hervert .
Místo: TJ Nučice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - KOČÍ Dominik (N), HOŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.