Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konárovice potvrdily vzrůstající formu


0

Konárovice doma potvrdily, že jejich forma má stoupající tendenci. První branku vstřelil již ve třetí minutě Miloš Černík a v průběhu zápasu přidal další dvě. Konečný účet uzavřel Martin Havlíček. Velký Osek tak ani na půdě posledního celku nedokázal bodovat a bude si muset na import bodů počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studená sprcha pro hosty hned na začátku

"Nebudeme si nic nalhávat, chceme v Konárovicích konečně bodovat. I když se soupeř v poslední době zlepšuje, tak ale kde jinde než na půdě posledního týmu tabulky." To jsou slova vedení oseckého týmu před zápasem. Bohužel sen se začal hroutit už před odjezdem k utkání. Střelec Bayer zraněný z minulého kola, Mašek v práci, z rodinných důvodů se omluvil Polák. Navíc laxní přístup v začátku utkání a sen se začal rozpouštět. Už ve třetí minutě vypustil krajní záložník nabíhajícího soupeře, domácí šli do přečíslení a Miloš Černík se trefil poprvé - 1:0. To hosty trochu probudilo a začali dokazovat, že mají na změnu. Jenže jejich akce končily vesměs před hranicí šestnáctky a dobře organizovanou obranu Konárovic se jim nedařilo překonat. Pět minut před koncem udeřili konárovičtí podruhé, když se opět prosadil Miloš Černík - 2:0.

Hosté tlačili, domácí dávali branky

O poločasové přestávce musel nuceně kvůli zranění vystřídat další zkušený hráč osecké Viktorie - Aleš Sixta. Přesto hosté moc toužili něco udělat s výsledkem. Ale obraz hry byl stále stejný. Vesměs na polovině domácích a tlaku soupeře využívaly Konárovice k rychlým kontrům. A mladá stoperská dvojice (17 a 18 let) nedokázala odolat. V osmasedmdesáté minutě završil hattrick Miloš Černík - 3:0 a poslední branku utkání přidal tři minuty před koncem Martin Havlíček - 4:0. Konárovičtí fotbalisté se touto výhrou po dlouhých šesti kolech odpoutali od posledního místa, osecké Viktorii patří nyní devátá pozice. V příštím kole jedou Konárovice do Peček, V. Osek do Nučic.



Ohlasy k zápasu



FK Viktorie Velký Osek
Vedoucí týmu Martin Koška: "Mysleli jsme, že budeme téměř kompletní, ale rozsypalo se nám to před zápasem a při zápase. Chtěli jsme tu bodovat, ale soupeř nám vstřelil rychlou branku po našem lajdáckém vstupu do zápasu. A pak mu stačilo dobře bránit a chodit do nebezpečných brejků. My jsme se prosadit nedokázali. Nezbývá než to zkusit za týden v Nučicích."



Sestavy


TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - R. Pokorný [-] (81. M. Patočka [-] ) , P. Kopecký [-] , L. Sojka [-] , J. Pokorný [-] , M. Vokoun [-] , L. Kahoun [-] , F. Žídek [-] , M. Černík [-] , M. Brunclík [-] , M. Havlíček [-]

FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - A. Sixta [-] (46. M. Černý [-] ) , J. Karban [-] , M. Koška [-] (76. S. Karban [-] ) , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] , D. Adamec [-] , L. Černý [-] , Š. Šmiřák [-] , J. Adamec [-] , J. Plášil [-]

ŽK: 30. L. Kahoun , 34. M. Vokoun - 35. L. Černý , 39. J. Plášil , 67. M. Koška .
Hráči zápasu: M. Černík .
Místo: SK Konárovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bláha Milan - POLÁK Petr (N), HOŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.