Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany propadly na dno tabulky


0

Třetí minuta - gól, šestá minuta - gól. Tak rychlý vstup do utkání předvedli hosté. Poločasové vedení 3:0 pro AFK zvýšili hosté ve druhé půli na 4:0. Domácí pak již jen korigovali konečný stav. Touto porážkou a faktem, že nedaleké Konárovice ve svém souběžně hraném utkání zvítězily, se Krakovany usadily na poslední příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový nástup hostů

Ještě se ani všichni diváci nestihli usadit a domácí tým prohrával. Předposlední Krakovany bojovaly o body s těžkým soupeřem, AFK Pečky. A bojovat musely, pokud nechtěly spadnout na poslední příčku. V souběžně hraném utkání totiž v nedalekých Konárovicích již domácí vedli. Jenže pečecký Štěpán Růžička udělal krakovanským fotbalistům a trenérům čáru přes rozpočty už ve třetí minutě, kdy poprvé rozvlnil síť za zády Douděry - 0:1. Další branku přidal po třech minutách Petr Dolejš - 0:2 a k domácím se začal otáčet Černý Petr čelem. Do poločasu se prosadil i druhý pečecký útočník Tomáš Jedlička - 0:3. To byla těžká rána pro domácí, navíc když musely nuceně střídat stálé opory Krakovan - Jaborský a Neruda.

Krakovany v závěru pouze kosmeticky korigovaly stav

Krakovanští hráči vstoupili do druhé poloviny s chutí ještě se pokusit zvrátit stav. Jenže po pár minutách vzaly tyto představy za své. Štěpán Růžička svým druhým gólem v zápase navýšil již na 0:4. Při tomto náskoku útočná aktivita hostů již polevila a domácí tak do konce utkání mohli alespoň snížit porážku. Gólově se prosadil Jan Malina - 1:4 a čtyři minuty před koncem zápasu Miroslav Skokan na 2:4. Tato porážka znamená, že se Krakovany propadly na poslední místo v tabulce. Jestli to bude pravda i po třináctém kole, záleží na posledních dvou zápasech. Za týden jedou Krakovany do Jevan a v posledním kole hostí doma Zásmuky. Při současné formě hráčů ale nebude jednoduchý ani jeden zápas. Pečky se výhrou dostaly na čtvrté místo se ziskem devatenácti bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Trenér Jan Špinka: Propadli jsme na úplné dno, ale věřím, že když změníme věci, jsme schopní se z toho vyhrabat. Máme na to ještě patnáct zápasů. Dnes rozhodlo prvních šest minut, kdy jsme dvakrát inkasovali a naše neproměňování šancí.

AFK Pečky
Trenér František Hovorka: Plno neproměněných šancí na obou stranách, prostě infarktový zápas. Více štěstí jsme měli my a proto si vezeme tři body.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - D. Kubánek [-] , M. Skokan [-] , M. Věříš [-] (85. A. Vondrák [-] ) - P. Kozel [-] , L. Neruda [-] (28. V. Novotný [-] ) , J. Malina [-] - - J. Špinka [-] , S. Šindelář [-] , A. Jaborský [-] (15. J. Pospíšil [-] ) , J. Gerhát [-]

AFK Pečky
J. Drahoňovský [-] - L. Janeba [-] , P. Hovorka [-] (75. M. Havelka [-] ) , M. Ružinský [-] (60. O. Soukup [-] ) , J. Malý [-] - M. Dolejš [-] , M. Modrovič [-] , M. Ontl [-] , M. Moravec [-] - Š. Růžička [-] , T. Jedlička [-] (78. R. Hovorka [-] )

ŽK: 14. A. Jaborský - 61. J. Malý .
Místo: SK Krakovany. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - KUBIČEK Luboš (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.