Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí rozhodli rychlým nástupem


Branky


0

Úvod zápasu vyšel domácím náramně. Už v desáté minutě vedli 2:0 a ve dvacáté minutě zvyšovali na 3:0. Hostující Popelka ale vykřesal naději brankou před přestávkou. Branka, která definitivně uťala šance hostů přišla až v osmdesáté osmé minutě z kopačky střídajícího Freunda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve dvacáté minutě 3:0

Domácí tým vstoupil do utkání velice dobře. Zatlačili hostující Jevany do obrany a bylo otázkou času, kdy padne první gól. A bylo to brzy. Již v osmé minutě zápasu se do samostatné akce pustil Pavol Brecík a nedal Tolstikovovi šanci - 1:0. Již o dvě minuty později zužitkoval dlouhý pas Tomáš Proskočil - 2:0. Hosté působili, jako když jsou ještě na cestě nebo v kabině a to vyhovovalo domácím fotbalistům. Nakopávané míče do šestnáctky dělaly Jevanům problémy a po jednom z nich se prosadil podruhé v utkání Tomáš Proskočil a navýšil vedení na 3:0. Naději pro hosty udržel před přestávkou Popelka. Plaňanští stopeři chybovali, míče se zmocnil Sochůrek, přesnou přihrávkou našel Jana Popelku a ten korigoval na 3:1.      

 

Do druhého poločasu nastoupily jiné Jevany

V hostující kabině byla nejspíš pěkná bouřka, protože na hřiště nastoupil "zcela jiný tým". Nováka s Moravcem nahradili Tichý a Matas a hra vypadala úplně jinak. Hosté ožili a domácí měli "plné nohy" práce bránit náskok z první půle. A hosté si tvořili i šance, jenže selhávali střelecky. Hra se odehrávala více-méně před svatyní Michala Hradeckého, který vytáhl tři bravurní zákroky a držel tak poločasový výsledek. Bohužel bez vstřelených branek se vyhrávat nedá. Nátlak hostů postupně polevoval a i Plaňany se dostávali na dostřel Tolstikovovy branky. Ale konečná pojistka přišla až dvě minuty před koncem, kdy svůj brejk zakončil Tomáš Freund - 4:1. Domácí si důležitou výhrou pomohli k sedmému místu, Jevany klesly na pátou.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Trenér Tomáš Kučera: Vstup do zápasu nám vyšel na jedničku. Po 30. min jsme vedli 3-0 a měli utkání pod kontrolou. Ve druhém poločase jsme již více bránili a Jevany nás přehrávaly. Podržel nás Hradecký a na konci dal pojistku Freund.

FC Jevany
Trenér Jan Lahoda: Termín nedělních zápasů nám vyloženě nesvědčí a to se ukázalo i v Plaňanech. Nastoupili jsme naprosto nekoncentrovaní. Plaňanský tým nám dělal problémy svými nakopávanými míči do pokutového území. Do druhého poločasu došlo ke střídání dvou hráčů a naše hra ožila. Domácí jsme zatlačili na jejich polovinu a ti se jen sporadicky dostávali přes půlku. Dostávali jsme se do slibných šancí, ale bohužel jsme je opět neproměnili. Na konec chci poděkovat rozhodčímu Hronovi za velmi dobře odpískaný zápas.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - J. Kruliš [-] , P. Břichnáč [-] , M. Švehla [-] , P. Brecík [-] , A. Kučera [-] , T. Proskočil [-] , M. Češner [-] (61. T. Freund [-] ) , M. Vinš [-] , M. Handanagič [-] (89. T. Kučera [-] ) , J. Kozdera [-]

FC Jevany
O. Tolstikov [-] - L. Sochůrek [-] (74. M. Pacourek [-] ) , P. Moravec [-] (46. D. Matas [-] ) , T. Novák [-] (46. P. Tichý [-] ) , F. Jásek [-] , J. Koula [-] (87. M. Moravec [-] ) , Z. Čechák [-] , P. Krákora [-] , J. Popelka [-] , J. Chaloupka [-] , R. Krejčík [-]

ŽK: 43. M. Švehla .
Místo: Sokol Plaňany. Rozhodčí: Hron Karel - VOLAVKA Ondřej (N), SOCHŮREK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.