2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libodřice vyrovnaly dvě minuty před koncem


Branky


0

Dramatické utkání vidělo 80 diváků v Libodřicích. Po bezbrankovém poločase, kdy na jeho konci byl za nesportovní chování vyloučen zásmucký Jan Derka, se Zásmuky ve druhé polovině zápasu i v oslabení ujaly vedení. Trefil se Tomáš Borovička. Dobývání hostující brány se zdařilo Filipovi Šafránkovi až v osmdesáté osmé minutě a zápas dospěl do pokutových kopů. V nich měli pevnější nervy domácí a v penaltovém rozstřelu zvítězili 3:2. Libodrřice si tak připsaly druhý bod, Zásmuky si vezou domů jeden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezzubý tlak Zásmuk

Na zelený pažit Libodřic, které byly před utkáním na osmé pozici, přijely třetí Zásmuky. Oba soupeře dělilo pět bodů. Domácí tým musel nastoupit bez tří členů základu obranných řad - zranění David Hrodek a Michal Müller a distancovaný Pavel Batelka. A na hře Libodřic to bylo hodně vidět. Zásmuky byly od počátku lepší a zatlačily domácí do hluboké defenzívy. Bohužel vypracovat akci, která by skončila brankou se ne a ne podařit. Nepřesná finální přihrávka, špatná střelba a nebo zákrok strážce libodřické svatyně Miloše Koláře. Zajímavý moment přišel až ve čtyřicáté čtvrté minutě, kdy se nesmyslně ohnal Jan Derka po domácím Hrstkovi, ten zákrok přihrál jako divadelní herec a rozhodčí Zuskin neváhal tasit červenou kartu. Do kabin se tak šlo za bezgólového stavu a výhody jednoho hráče libodřických navíc.

Zásmuky přišly o vedení v samém závěru

Druhá polovina utkání slibovala vzhledem k počtu hráčů vyrovnanější průběh, ale nebylo tomu tak. Zásmuky opět tlačily na pilu a i v deseti hráčích byly lepší domácích. Ale koření fotbalu, góly, stále chybělo. V šancích se postupně zjevovali Borovička, David, Čapek, ale zakončení bylo žalostné. Až šestašedesátá minuta přinesla radost hostujícímu týmu. Na konci akce byl Tomáš Borovička, který konečně protrhl střeleckou smůlu a strhl vedení na stranu svého týmu - 0:1. Nadále trvala převaha zásmuckých fotbalistů, ale pečeť na výsledek se nedostavovala. Domácí bojovali a snažili se, ale nedařilo se. Až závěrečný nápor přinesl ovoce. Ve zmatku před brankovou čárou se zjevila kopačka Filipa Šafránka a míč skončil v síti Martina Sedlaříka - 1:1. Byla to studená sprcha pro hostující tým.

Střelecká smůla provázela hosty i v penaltovém rozstřelu

Tato rána, zasazená v posledních minutách utkání, se projevila na zásmuckých fotbalistech i v rozstřelu ze značky pokutového kopu. Hned tři borci neproměnili a tak po penaltovém výsledku 3:2 si připisují druhý bod domácí hráči.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Vedoucí týmu Radek Šafránek: Pro nás to jsou hodně cenné dva body. Nastoupili jsme bez tří hráčů obrany. V první půli jsme byli ještě trochu vyrovnaným soupeřem, ale druhá byla už jasně v režii hostů i přes jejich oslabení. Červená byla hodně přísná a myslím, že to ovlivnilo utkání. V závěru se nám náhodně podařilo vyrovnat a v penaltách jsme byli lepší.

TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Dnešní utkání je jednoznačná ztráta dvou bodů. V dosavadním průběhu soutěže jsme sehráli utkání s nejslabším soupeřem. Od první do poslední minuty jsme měli jednoznačnou převahu a to i v druhém poločase, kdy jsme hráli v deseti. Bohužel jsme nedokázali proměňovat i stoprocentní šance. Jinak za předvedenou hru musím kluky pochválit. Zklamáním pro mě byl kanonýr Hrstka, který jediné co předvedl, bylo divadelní vystoupení, za které byl neprávem vyloučen náš hráč na konci prvního poločasu.



Sestavy


FK Libodřice
M. Kolář [-] - M. Pánek [-] (73. D. Mlázovský [-] ) , M. Hrstka [-] , L. Pohanka [-] , P. Škopek [-] , M. Šafránek [-] (56. P. Mikeš [-] ) , M. Škopek [-] , J. Košík [-] , M. Hovorka [-] , F. Šafránek [-] , P. Heverle [-]

TJ Sokol Zásmuky
M. Sedlařík [-] - T. Jelínek [-] (70. Z. Vokáček [-] ) , J. Roth [-] , M. Kraus [-] , M. Čapek [-] (80. O. Chábera [-] ) - J. Lindner [-] , P. Benda [-] , A. Čapek [-] , R. David [-] - J. Derka [-] , T. Borovička [-]

ŽK: 55. M. Škopek - 49. M. Kraus . ČK: 44. J. Derka .
Hráči zápasu: F. Šafránek - M. Kraus .
Místo: FK Libodřice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zuskin Petr - NĚMEC Ladislav (N), ZIKMUND Viktor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.