Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z jasného vývoje bylo nakonec drama


0

Domácí se ujali vedení v sedmé minutě, v sedmnácté zvyšoval na 2:0 Makovský. Hosty udržel ve hře Týma, když snížil. Po přestávce ale brzy přidali brodští hráči další dvě branky a utkání spělo ke tradičnímu výsledku. Jenže hosté kontrovali a čtyři minuty před koncem snížili opět na rozdíl jediné branky. Bohužel pro ně, více jich již nepřidali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smrtící útoky domácích nestačili hosté zachytávat

Domácí nastoupili bez tradičních opor zadních řad Michala Mrázka a Lukáše Procházky, zato s Tomášem Mašanským na hrotu. Přestože hosté začali nebojácně a chtěli hrát fotbal, rychlé kombinační útoky českobrodských nestačili zachytávat. Už v šesté minutě se prosadil Miroslav Kozlíček - 1:0. O deset minut později navýšil Jan Makovský na 2:0. A na kopačky domácích padl útlum a hráči notně polevili pod dojmem snadného výsledku. Ale ve dvcáté sedmé minutě se krásně trefil z trestného kopu Ladislav Týma a snížil na 2:1. Nedlouho před tím se hostům zranil ofenzívní Ondřej Martínek a oslabil tak sestavu Jestřábky. Žádná další změna skóre se nekonala a do kabin šli českobrodští s jednobrankovým náskokem.

Na konci se schylovalo k dramatu

Domácí tým si nechtěl připustit žádné komplikace a tak hned zkraje druhé půle opět zvýšil rychlost. Po deseti minutách se ze strany kombinační akcí prosadil Oleksandr Popovych - 3:1, pár minut po něm se dostal ke slovu i druhý nejlepší střelec soutěže Tomáš Mašanský - 4:1. Vypadalo to, že s Jestřabí Lhotou bude zle. Jenže uspokojení je špatný spoluhráč. Hostující borci neskládali zbraně a bojovali dále. Cítili, že je domácí podceňují a chtěli je za to ztrestat. Čtvrt hodiny před koncem prodloužil autové vhazování Krupka do vápna a Petr Kesner z otočky propálil Vymazala - 4:2. Naději alespoň na bod vykřesal pár minutek před koncem hrací doby Aleš Krupka, který po centru napálil míč do břevna. Od něj se odrazil dolů a vyskočil zpět do hřiště. Domácí reklamovali, že míč nebyl za čarou, ale rozhodčí ukázal jasně - 4:3. Bohužel pro hosty to bylo vše a tři body tak zůstávají Na Kutilce.



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod B
František Machurka: "Kluci bojovali a nechtěli to vzdát, přestože kvalita Českého Brodu je daleko výš. Kdybychom stíhali bránit jejich rychlé útoky, tak jsme mohli sehrát vyrovnanější zápas. Nepovedly se nám vstupy do obou poločasů, kde domácí dali vždy dvě rychlé branky. Ale ostudu jsme neudělali."

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Sekretář klubu Iveta Librová: "Jestřabí Lhota se zde představila v dobrém světle. Nám se povedl začátek, rychle jsme vedli 2:0 a kluci polevili. Oni jsou dobří, ale snadné vedení je brzy uspokojí. Už nejsou tak hladoví jako ze začátku soutěže. Ke konci pak Lhota bojovala o lepší výsledek, měla výškovou převahu, protože nám chyběli standardní stopeři. Naštěstí na rozdíl jediného gólu snížili pozdě. Kdyby bylo zbývalo více minut, tak nevím, protože jsme je posadili na koně."



Sestavy


SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - R. Böhm [-] (46. M. Šmejkal [-] ) , M. Kozlíček [-] , J. Makovský [-] , T. Mašanský [-] , A. Moravec [-] , J. Skořepa [-] , J. Moško [-] , O. Popovych [-] (63. P. Morávek [-] ) , J. Hanzl [-] , J. Bouma [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - S. Mojžíš [-] , A. Krupka [-] , O. Martínek [-] (23. J. Beran [-] ) , L. Týma [-] , M. Klička [-] , M. Mikeš [-] , P. Kureš [-] , J. Hron [-] , P. Kesner [-] , V. Soukup [-]

ŽK: 13. O. Popovych - 78. A. Krupka .
Hráči zápasu: M. Kozlíček - L. Týma , P. Kesner .
Místo: Český Brod. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Miroslav - PROCHÁZKA Lukáš (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.