Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zásmuky udolaly lídra tabulky


0

Kdo na zásmuckém pažitu očekával zajímavý mač, tak se dočkal. Domácí trenér by před utkáním bral bod, ale hráči mu udělali radost větší. Po usilovném boji vystřelil tříbodové razítko na zápise pět minut před koncem domácí Luboš Sobotka. Zásmuky tak lídrovi soutěže, českobrodskému béčku, připravily první porážku v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkal se třetí s prvním a bylo to vidět

Na těžkém terénu hostily třetí Zásmuky dosud neporažený Český Brod. A kvalita obou byla znát hned od počátku. Obě mužstva chtěla hrát dopředu a tak se hra přelévala od jedné branky k druhé. Ve dvanácté minutě se domácí ujal vedení. Rychlou akci zakončil Tomáš Borovička - 1:0. Vedení si domácí dlouho neužili. Zasmučtí obránci nechali více prostoru Tomášovi Mašanskému, který vymetl šibenici branky Sedlaříka - 1:1 -, jenž zdatně zastoupil zraněného Kubelku. V další šanci se ocitl aktivní Borovička, když se snažil z úhlu překvapit Vymazala v českobrodské brance. Možnost změnit skóre měli domácí i po dvou hlavičkách po standardních situacích, ale nekázali mířit přesně. Poločasový hvizd stanovil skóre 1:1.

Převaha Brodu narůstala

Kdo se déle zdržel na klobáse, tak se vrátil opět za vyrovnaného stavu, jen oba týmy měli o branku navíc. Hosté se totiž nechtěli smířit s remízovým stavem a hned po rozehrání zatlačili domácí před jejich branku. Ve skrumáži před Sedlaříkem se zorientoval Makovský, míč z jeho nohy už-už mířil za brankovou čáru, ale domácí obránci stačili míč ukopnout do bezpečí. Ale hned z další akce se trefil podruhé v tomto utkání Tomáš Mašanský - 1:2. Vzápětí vzal na sebe odpovědnost Radek David. Ze své levé strany potáhl míč, individuálně pronikl mezi českobrodskými stopery a prostřelil Vymazala - 2:2. Tento stav i přes občasné šance jednoho či druhého týmu vydržel téměř až do konce. Zatímco první poločas byl celkem vyrovnaný, v druhé půli měli navrch hosté. Ale vytvářeli si spíše takové pološance, ze kterých gól nepadl. A tak udeřilo na druhé straně. Na kolmý míč za beky si seběhl Luboš Sobotka, vybíhajícímu Vymazalovi udělal kličku a střelou do prázdné brány rozjásal diváky - 3:2. Tento stav svítil na ukazateli skóre i po devadesáti minutách a Zásmuky se tak staly prvním týmem, který dokázal obrat o všechny body Český Brod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: "Hrálo se na těžkém, rozdupaném hřišti, ale vyhovoval nám soupeř, který byl fotbalový. Měli jsme asi i štěstí, ale odbojovali jsme to a tři body si ceníme."

SK Český Brod B
Hrající vedoucí týmu Jan Makovský: "Smolné utkání se spoustou našich chyb. Možná jsme v kontextu celého utkání byli herně lepší, ale co je platné, když si vytvoříme tlak, ale nedokážeme to dotáhnout do konce. Ale Zásmuky byly kvalitní, výhru si zasloužily. Pro nás je to poučení pro další zápasy."



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
M. Sedlařík [-] - M. Kraus [-] , J. Roth [-] , M. Čapek [-] - J. Lindner [-] , R. David [-] , P. Benda [-] , A. Čapek [-] - J. Derka [-] (67. Z. Vokáček [-] ) , T. Borovička [-] (82. T. Jelínek [-] ) , L. Sobotka [-] (89. O. Chábera [-] )

SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - J. Hanzl [-] (69. P. Morávek [-] ) , M. Mrázek [-] , J. Moško [-] (69. M. Šmejkal [-] ) , J. Bouma [-] (46. V. Junek [-] ) , A. Moravec [-] , T. Mašanský [-] , J. Makovský [-] , M. Kozlíček [-] , O. Popovych [-] , J. Skořepa [-]

ŽK: 84. M. Čapek - 62. J. Makovský , 87. O. Popovych , 89. M. Mrázek .
Hráči zápasu: R. David , L. Sobotka - T. Mašanský .
Místo: TJ Sokol Zásmuky. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - KREJČÍ František (N), JANIČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.