Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jevany přibalily hostům pořádný ranec na cestu domů


Branky


2. P. Krákora , 5. J. Popelka , 7. J. Koula (p.) , 8. J. Koula , 44. J. Koula , 52. J. Popelka , 59. J. Koula , 66. T. Novák , 78. J. Popelka
0

Libodřice chtěly sehrát v Jevanech vyrovnané utkání a pokusit se odvézt nějaké body. Po několika minutách ale tyto myšlenky vzaly za své - v osmé minutě byl stav již 4:0. Závěrečný účet se zastavil na čísle devět. Čtyřmi trefami přispěl Jiří Koula, třikrát se trefil Jan Popelka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Co dvě minuty, to gól

Vyrovnaný zápas se dal očekávat mezi čtvrtými Libodřicemi, které hostovaly na pažitu šestých Jevan. Ale hosté přijeli bez čtyř hráčů základní sestavy a bylo to příliš znát. A opět platí, že se vyplatí chodit včas. Kdo se totiž zpozdil o pár minutek, tak přišel o čtyři branky. Ano, již v osmé minutě byl na ukazateli skóre stav 4:0. Trestný kop, rychlá akce, pokutový kop, další kombinační akce a hosté se nestačili divit. Do listiny střelců se postupně zapsali Pavel Krákora, Jan Popelka a dvakrát Jiří Koula. Po tomto impozantním začátku domácí zvolnili. Přesto se hosté nedokázali vrátit do hry. Minutu před koncem poločasu trefil čistý hattrick Jiří Koula, když byl na konci akce Jevan a stanovil poločasový účet 5:0 pro domácí tým. Ještě předtím byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Batelka, když první kartu obdržel za komentování práce rozhodčího a druhou za úmyslné stažení unikajícího hráče rukou.

K desítce se nedostříleli

Brankostroj pokračoval i po změně stran. V jedenapadesáté minutě Jan Popelka na 6:0, v padesáté osmé minutě Jiří Koula svojí čtvrtou brankou v utkání zvyšuje na 7:0. Poté jevanští vystřídali hráče z lavičky a za velkého potlesku odešli Koula a Krákora. V pětašedesáté minutě se po pěkné přihrávce Končického trefil Tomáš Novák a upravil na 8:0. Areálem se začalo ozývat skandování deset, deset. Je pravda, že odevzdaný soupeř, který navíc celý druhý poločas hrál v deseti, si o desítku koledoval. V sedmdesáté šesté minutě po dlouhém výkopu brankáře Tolstikova uzavřel Jan Popelka střelecký účet na 9:0.



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Trenér Jan Lahoda: "Krásné podzimní sobotní odpoledne jsme si fotbalově moc užili. Přivítali jsme tým Libodřic, který je vyhlášen svou tvrdou hrou. Začátek zápasu byl opravdu jako ve snu. Brzy jsme vedli o čtyři góly. V zápase se nám konečně dařila koncovka, která nás trápí celý podzim. Všem hráčům mohu za předvedený výkon jen zatleskat a popřát, ať hrají stejně dobře až do konce podzimní sezóny."

FK Libodřice
Vedoucí týmu Radek Šafránek: "Oslabení bylo citelné, chyběli nám čtyři hráči základu. A když měli domácí takový nástup. Když to budu někomu vyprávět, tak snad neuvěří. Na ukazateli svítila osmá minuta a skóre 4:0. Hrůza. Desítku jsme nakonec nedostali, ale výkon musíme napravit za týden se Zásmukami."



Sestavy


FC Jevany
O. Tolstikov [-] - T. Novák [-] , F. Jásek [-] (76. P. Honka [-] ) , J. Koula [-] (60. P. Tichý [-] ) , S. Krejčík [-] , Z. Čechák [-] , P. Krákora [-] (70. P. Moravec [-] ) , D. Končický [-] , J. Popelka [-] , J. Chaloupka [-] (46. D. Matas [-] ) , R. Krejčík [-]

FK Libodřice
M. Kolář [-] - P. Mikeš [-] , P. Škopek [-] , M. Šafránek [-] , M. Škopek [-] , P. Batelka [-] , J. Košík [-] , M. Hovorka [-] , F. Šafránek [-] , D. Hrodek [-] , P. Heverle [-]

ŽK: 1. M. Škopek , 7. P. Batelka , 13. F. Šafránek , 33. D. Hrodek , 36. M. Šafránek . ČK: 41. P. Batelka .
Hráči zápasu: D. Končický , J. Koula , J. Popelka .
Místo: FC Jevany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Suchý Aleš - ŽALUD Marek (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.