9:1
(5:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany schytaly v Oseku devět gólů


Branky


14. D. Adamec , 22. P. Mašek , 36. D. Adamec , 39. V. Bayer , 43. V. Bayer (p.) , 74. M. Koubek , 79. P. Mašek , 81. D. Adamec , 85. P. Mašek - 30. J. Špinka
0

Domácí Viktorie potvrdila, že doma umí nadělovat. Krakovany to odskákaly devíti brankami, čestný úspěch hostů vsítil Špinka, který ve třicáté minutě snížil na 2:1. Pak už se trefovali jen domácí. Hatrickem se zaskvěli D. Adamec a P. Mašek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na 2:1 snižoval Špinka a Krakovany ještě žily

Viktorie je doma opravdu silný manšaft a o tom už se přesvědčil nejeden tým okresního přeboru. Díky pracovnímu (ne)vytížení některých hráčů nastoupili domácí v nejsilnější sestavě a na hřišti to bylo vidět. Již ve čtrnácté minutě se prasadil David Adamec, který po ukázkové akci zakončoval přesně - 1:0. O šest minut později jej napodobil Pavel Mašek a zvyšoval na 2:0. Domácí hráli v pohodě, soupeře téměř k ničemu nepouštěli. Ale přidat další branky se v nejbližším průběhu nedařilo. Z uspokojení tak hráče Velkého Oseka probudil Jan Špinka, který se dostal až před brankáře Kalince a vstřelil kontaktní gól - 2:1. V tu chvíli ale domácí borci přepnuli motory a výrazně přidali. Do jejich hry se vrátil důraz, bojovnost a dobrá kombinace, kterou se snadno dostávali za obranu hostů a do poločasu přidali další tři branky. Postupně se trefili David Adamec a Viliam Bayer, který druhý gól přidal z pokutového kopu. Do kabin se tak šlo za jasného výsledku 5:1.

Pokus o "desítku" nevyšel

Druhý poločas začal ze strany Viktorie velice vlažně. Pod dojmem nahraného výsledku a pocitu, že se už nemůže nic stát, fotbal trpěl. Ale diváci viděli marnou snahu Krakovan něco s výsledkem udělat a začali skandovat "deset, deset". To naštěstí domácí borce probudilo a ještě čtyři branky do konce utkání přidali. Na vyvolávanou desítku sice nedosáhli, ale skóre si vylepšili podstatně. Šestý gól vstřelil Martin Koubek a po něm završili hattrick dva nejlepší hráči na place - David Adamec a Pavel Mašek. Velký Osek si tak polepšil na šestou pozici, Krakovany nadále zůstávají společně s Konárkami na dně tabulky a o body se pokusí porvat příště.



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Sekretář oddílu Martin Koška: "Začali jsme velmi dobře, ale po dvou brankách jsme polevili, což umožnilo soupeři snížit. Ale my máme doma kompletní tým a dokážeme být silní, což se potvrdilo již do poločasu. Začátek druhého jsme trochu zaspali, ale ke konci nás diváci ještě vyhecovali."

TJ SK Krakovany
Trenér Jan Špinka: "Rozhodla lepší fotbalovost a efektivita domácího týmu. My jsme předvedli tragický výkon v obraně a zaslouženě inkasovali debakl."



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - Z. Polák [-] , J. Karban [-] (46. M. Černý [-] ) , M. Koška [-] , P. Špaček [-] (46. J. Adamec [-] ) , M. Koubek [-] , D. Adamec [-] , L. Černý [-] , V. Bayer [-] (60. Š. Šmiřák [-] ) , A. Sixta [-] , P. Mašek [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - A. Vondrák [-] , D. Kubánek [-] , M. Skokan [-] (46. M. Loužil [-] ) - J. Malina [-] , L. Neruda [-] , P. Kozel [-] - T. Sixta [-] - J. Špinka [-] , S. Šindelář [-] , A. Jaborský [-]

ŽK: 37. P. Kozel .
Hráči zápasu: D. Adamec , P. Mašek .
Místo: FK Viktoria Velký Osek. Počet diváků: 55. Rozhodčí: VALA Luboš - HOŠEK Václav (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.