Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dublovice prodloužily s Kovohutěmi vítěznou šňůru


Branky


0

Byl to galakoncert dublovickeho útočníka Pavla Čejdy. Největší letní posila fotbalistů domácího Sokola v utkání 11. kola okresního přeboru hattrickem sestřelila mužstvo nováčka z Kovohuti Příbram, které nepříznivý vývoj psychicky neuneslo a dohrávalo bez dvou vyloučených hráčů. Dublovice po páté výhře v řadě poskočily v neúplné tabulce na čtvrtou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový nástup domácích soupeř nezachytil

Co dělá s mužstvem sebevědomí podpořené čtyřmi výhrami za sebou, ukazovali domácí fotbalisté od úvodní minuty. Svého soupeře jasně přehrávali a vytvářeli si jednu šanci za druhou. V té první ještě dublovický útočník Pavel Čejda zaváhal, když po centru Lomoze pálil z voleje vedle, ale ve čtvrté minutě už se nemýlil. Odražený míč zpoza šestnáctky poslal poprvé za záda gólmana Kovohutí. Ty na začátku působily hodně ospalým dojmem, a tak nebylo divu, že záhy prohrávaly dvoubrankovým rozdílem. V šesté minutě se po nezištne přihrávce bratra Michala trefil Martin Vondrák, když zakončoval že sedmi metrů do prázdné branky. Hosté na nepříznivý vývoj reagovali tím, že hodně přitvrdili. Zejména bratři Duškove často překračovali únosnou mez, což hráčům Dublovic příliš nevonělo a hra se opticky vyrovnala. I když se převaha domácích vytratila, dobře naložený Pavel Čejda dál zle zatápel obraně protivníka. Ve 27. minutě vybídl ke skórování svého útočného parťáka Davida Krůtu, před nímž zivala odkrytá branka, ten však nepochopitelne minul. A tak zčista jasna udeřilo na druhé straně. Nedůrazu domácích ve velkém vápně využil Tomáš Dušek, který uklidil míč k tyči za záda bezmocného gólmana Ješuty - 2:1. Dublovičtí na chvíli vypadli z rytmu, jenže v závěru poločasu opět zabrali. Dvě velké příležitosti měl Pavel Čejda, ovšem v koncovce pokaždé selhal.

Po obrátce Čejda zkompletoval hattrick

Na začátku druhé půle se hra přelévala mezi oběma šestnáctkami a byla plná nepřesností. Až po úniku Ballona a jeho nemastném centru skrz celé pokutové území osvědčil svůj střelecký čich Pavel Čejda, jenž v 53. minutě upravil stav na 3:1. Na hřišti se mezitím pořádně přiostřilo hlavně zásluhou hostujícího týmu, který na přehnanou tvrdost doplatil dvěma vyloučenými. V 58. minutě viděl červenou kartu v ruce rozhodčího Jana Schořovskeho po faulu na Ballona obránce Jakub Dušek a předčasně pod sprchy putoval i jeho spoluhráč Jan Jaroš, který si nevybíravě vyšlapl na Jana Jelínka. V té době už Dublovice vedly o tři góly, když v 70. minutě dovršil brilantně hattrick Pavel Čejda. Po klíčce brankáři střílel do prázdné branky. Dublovický forward byl dál při chuti. Motal hlavu zadákum Kovohutí a připravoval šance spoluhráčům. Dvakrát oslovil před brankou Rozvorala, jenže ten vždy zblízka překopl. Ve zbývajícím čase trenéři obou celků nabádali své svěřence, aby dohráli zápas bez zranění či vyloučení, a tak už konec žádný vzruch nenabídl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dublovice
Josef Ballon (trenér): Nečekal jsem od kvalitních hráčů Kovohutí, že na nás vyrukuji tak tvrdě a nebudou se věnovat fotbalu. Díky tomu, že jsme brzy vedli o dva góly, bylo prakticky rozhodnuto, což hosté psychicky neunesli. Utkání bylo galakoncertem Pavla Čejdy, který nejenže dal tři nádherné góly, ale řadu šancí připravil i spoluhráčum.




Sestavy


TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - J. Jelínek [-] , L. Bém [-] , M. Čejda [-] - M. Vondrák [-] , M. Vondrák [-] , J. Lomoz [-] (70. T. Rozvoral [-] ) - D. Krůta [-] - J. Dvořák [-] (75. M. Tesárek [-] ) , P. Čejda [-] , M. Ballon [-]

Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - J. Neliba [-] , V. Neliba [-] , J. Hudeček [-] - M. Kinčl [-] - J. Dušek [-] , D. Hnízdil [-] , O. Hála [-] - J. Jaroš [-] , M. Hanáček [-] , T. Dušek [-]

ŽK: 24. J. Dušek , 54. T. Dušek . ČK: 58. T. Dušek , 79. J. Jaroš .
Hráči zápasu: L. Bém , P. Čejda .
Místo: Sokol Dublovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Schořovský Jan - VLÁSEK Jiří (N), HNÍZDIL Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.