Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dublovice se vezou na vítězné vlně, tentokrát dobyly Rosovice


Branky


0

Už na čtyři zápasy natáhli fotbalisté Sokola Dublovice svou vítěznou šňůru, kterou odstartovali v domácím utkání s Počepicemi. Od té doby jsou k nezastavení, což poznali i hráči Rosovic. Ti se sice ujali vedení, ale soupeř ještě do poločasu stav otočil a stoupá v tabulce okresního přeboru vzhůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující údery přišly před přestávkou

 

Povzbuzeni výsledky posledních kol Dublovice od začátku hýřily aktivitou a sebevědomím. Během úvodních deseti minut měly dvě šance, jenže ani jednu neproměnily. Zejména příležitost Jelínka volala po gólu, ale hostující hráč se po rohovém kopu hlavou marně snažil umístit míč k tyči. Postupně se zvedli i domácí. Vyrovnali hru, po rohu se zásluhou Formánka ujali v 18. minutě vedení a dál byli nebezpečnější. Motorem jejich akcí byl kapitán mužstva Jakub Peták. Za pět minut trefil Štaffen tyč a s nebezpečnou střelou Procházky si poradil dublovický brankář Ješuta, který míč vytěsnil nad břevno. Hosté se poté vzpamatovali a záhy vyrovnali. Po dlouhém výkopu se dostali do šance, kterou Dvořák hlavou v pádu proměnil. To Dublovice nakoplo a do poločasu daly ještě dvě branky. Ve 39. minutě vypálil téměř z rohu Bém a s přispěním Michala Vondráka dostal míč za záda rosovického brankáře. Chvíli poté zatáhl míč Lomoz a naservíroval ho Martinu Vondrákovi, který odčinil zaváhání při předchozí možnosti, kdy orazítkoval tyč.

 

Rosovice na obrat neměly šanci ani sílu

 

Druhý poločas už nebyl tak zajímavý. Více se bojovalo než hrálo pro diváky. Nepřesní domácí se uchylovali k nakopávaným balonům, které byly snadnou kořistí dublovických zadáků a gólmana. Po gólu hostujícího Jaroslava Lomoze se zdálo rozhodnuto, ale domácím jiskérku naděje vykřesal Štaffen, jenž v 84. minutě střelou k tyči dopravil podruhé míč za záda Ješuty. Na závěrečný nápor už domácí neměli síly ani čas a Dublovice si cennou výhru zkušeně pohlídaly.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosovice
Jakub Gregorek (záložník): Prohráli jsme zaslouženě, protože někteří naši hráči nedávají do fotbalu potřebný zápal. Hrozně jsme kazili přihrávky a zbytečně nakopávali míče, místo abychom drželi hru při zemi. Naše chyba, že jsme prohráli a nedostali se téměř do žádné šance.

TJ Sokol Dublovice
Josef Ballon (trenér): Utkání jsme si několikrát zbytečně zkomplikovali. V úvodu neproměňováním šancí, pak inkasovaným gólem, který s námi otřásl. Ještě, že jsme se brzy vzpamatovali a po vyrovnání rozhodli dvěma góly v závěru poločasu. Ve druhém poločase jsme už měli hru pod kontrolou, i když jsme nehráli žádný oslnivý fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - J. Peták [-] , M. Kopecký [-] , M. Formánek [-] (46. J. Soukup [-] ) - J. Gregorek [-] , V. Procházka [-] , J. Kovács [-] - J. Kotrbatý [-] , J. Tuháček [-] - R. Štaffen [-] , J. Máša [-]

TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - M. Čejda [-] , J. Dvořák [-] , L. Bém [-] , J. Jelínek [-] - J. Lomoz [-] , M. Vondrák [-] , M. Vondrák [-] , A. Burian [-] - D. Krůta [-] (89. D. Šebek [-] ) - M. Ballon [-] (77. M. Demen [-] )

ŽK: 58. J. Gregorek , 63. J. Soukup - 51. J. Jelínek , 85. D. Krůta .
Hráči zápasu: V. Procházka - M. Ballon , J. Lomoz .
Místo: TJ Sokol Rosovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sandr Václav - PINSKER Jan (N), RAMPA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.