5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beňo hattrickem seestřelil Novou Ves B


Branky


40. V. Filip , 50. R. Beňo , 60. J. Nejedlý , 74. R. Beňo (p.) , 81. R. Beňo
0

Hlavním strůjcem vítězství Dublovic nad Novou Vsí B byl útočník Roman Beňo, který si připsal svůj druhý hattrick v sezoně, navíc přidal ještě asistenci a Dublovice tak díky němu i díky spolehlivému výkonu obranné řady, mohly slavit výhru 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po dlouhé době v plném počtu

 

Domácí tým se po delší době opět sešel v plném složení a hned to bylo na hřišti vidět. Hosté z Nové Vsi byli pro domácí snadným soupeřem, po celý zápas se nedostali k vyložené šanci, naopak ze strany domácícho týmu se valil jeden útok za druhým. Prvním, kdo se trefil do hostující sítě, byl Václav Filip, kterého krásně uvolnil Roman Beňo a domácí záložník už měl proti brankáři jednoduchou úlohu. Hosté se za celý poločas dostali k 5 střelám, ale brankář David Burian s nimi neměl vůbec žádný problém. V první půli ještě nastřelil břevno hostů domácí Miroslav Procházka.

Beňo vstřelil za poločas hattrick

 

Druhý poločas byl již v plné režii domácích. Od začátku druhé půle Dublovice tlačili, krásným lobem za obranu vyslal David Krůta Romana Beňa a ten chladnokrevně zavěsil. Dublovice o poločase vystřídali za nepozornou obranu hostů se dostal právě střídající hráč Nejedlý a sám proti brankáři se nemýlil. 

 

Po dalším útoku byl v pokutovém území faulován Václav Filip a nařízenou penaltu na dvakrát proměnil Roman Beňo. Hosté navíc museli do deseti, protože faulující Jiří Listík dostal za protesty proti nařízené penaltěžlutou kartu a jelikož už za podražení v první půli jednu kartu měl, tak musela zákonitě následovat karta červená. Poslední velkou šanci měli domácí ke konci zápasu, kdy opět obraně uprchl neúnavný Roman Beňo a opět si ve své šanci poradil na výbornou, podél brankáře zvýšil na konečných 5:0. Kdyby si všichni hráči vzali z Beňa přiklad, mohlo utkání dopadnout i větším rozdílem.

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dublovice B
Miroslav Dudek(hráč/trenér): „Dnešní zápas se nám povedl ve všech směrech. Sešli jsme se i na střídání jsme měli hráče. Hra se nám dařila a úctihodný výkon Romana Beňa srazil hosty do kolen. Obranná řada hrála na výbornou, tak že v týmu opět zavládla spokojenost.“




Sestavy


TJ Sokol Dublovice B
D. Burian [-] - A. Burian [-] , J. Dvořák [-] , V. Kopka [-] , P. Vystyd [-] - D. Šebek [-] , V. Filip [-] , D. Krůta [-] , M. Procházka [-] (63. M. Dudek [-] ) - J. Pešek [-] (46. J. Nejedlý [-] ) , R. Beňo [-] -

TJ Sokol Nová Ves B
P. Sysel [-] - P. Sabon [-] , M. Stupal [-] , B. Křivonoska [-] , M. Hrvačič [-] (50. P. Burian [-] ) , M. Holobrada [-] , R. Muller [-] , L. Černý [-] , O. Měchura [-] , L. Listík [-] , J. Listík [-]

ŽK: 81. R. Beňo - 32. J. Listík . ČK: 74. J. Listík .
Hráči zápasu: R. Beňo .
Místo: Sokol Dublovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Švidkov Jiří - MÍKA Zdeněk (N), ŠUPÁČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.