Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec přejel oslabené Kňovice, skóroval i brankář!


Branky


29. J. Pilař , 37. J. Pilař , 40. J. Laštovička , 44. P. Hanák , 48. P. Hanák , 50. J. Kiš , 53. J. Kiš , 57. V. Pech , 57. Š. Kiš , 70. J. Kiš , 72. V. Pech , 75. P. Hanák , 86. A. Tesař - 20. V. Vršecký
0

Debaklem pro Kňovice skončil výjezd na Vysoký Chlumec, Kňovicím scházela spousta tradičních opor a navíc první půli začínaly hrát o deseti lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kňovice skórovaly jako první

K zápasu nebyl delegován rozhodčí a tak se po domluvě týmů ujal řízení zápasu trenér Kňovic Miroslav Čermák.

 

Jak už výsledek napovídá, po většinu času měli více ze hry domácí z Vysokého Chlumce, jenže, jak už jsme si mohli zvyknout, tak v první půlhodině Chlumec zahazoval svoje šance, což je jeho parádní disciplína. Do vedení se tak překvapivě jako první dostal hostující celek. Při nedorozumění domácí obrany poslal míč po zemi k brance Vladimír Vršecký a míč, který pro jistotu ještě jistil Martin Sirotek, tak pomalu doputoval až do sítě.

 

Domácí se poprvé mohli radovat z branky až po půlhodině hry, nedůraz Kňovické obrany potrestal Jaroslav Pilař a z nelehkého úhlu poslal míč po zemi na zadní tyč Hodíkovi branky. Podobným způsobem přidal v 37. minutě i svou druhou branku v utkání. Chlumec se ještě stačil do poločasu trefit dvakrát a to zásluhou Jaroslava Laštovičky a Pavla Hanáka.

Druhý poločas se hrálo na jednu branku

Druhý poločas už se hrálo jen na jednu branku, ze strany Chlumce se valil jeden útok za druhým. Domácí navíc vystřídali několik hráčů a měli tak na hřišti čerstvé síly, zatímco Kňovice si musely vystačit po celý zápas pouze s jedenácti hráči. Gólový účet druhé půle rychle otevřel Pavel Hanák svou druhou trefou v zápase, o dvě minuty později ho následoval Jakub Kiš, který v 53. minutě také přidal svou druhou branku v utkání.

 

Od té doby se už fyzicky i psychicky vyčerpané Kňovice téměř na nic nezmohly a už se jen počítaly góly v jejich síti. Těch nakonec bylo strašidelných 13, hattrick v 70. minutě zkompletoval Jakub Kiš, o pět minut pozdějí jej napodobil Pavel Hanák. Poté přišla ještě zhruba pětiminutovka, kdy Kňovice dokázaly alespoň chvíli udržet míč na svých kopačkách, ke vstřelení druhé branky to už však nebylo.

 

Posledním, kdo se střelecky prosadil, byl brankář domácích Antonín Tesař, ten si za jasného stavu, kdy už o vítězi nebylo pochyb, udělal výlet do soupeřova vápna, kde se dostal k míči a z otočky propálil brankáře Kňovic.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoký Chlumec
Ludovít Kiš (trenér, SK Vysoký Chlumec): „Před začátkem utkání jsme měli z týmu Kňovic respekt, moc se nám v této sezoně nedaří, ale je to o tom sejít se a mít chuť si kopnout, ale to je problém hlavně mladých hráčů, kterým se nesmí nic říct. Poděkování z mé strany patří Mírovi Čermákovy, který vzal na svá bedra řízení utkání a opět nezklamal.“

FC Kňovice
Miroslav Čermák(trenér, FC Kňovice): „K utkání s Vysokým Chlumcem jsme přijeli hodně oslabeni, někteří naši hráči dali před fotbalem jiným akcím. Myslím, že by se někteří hráči měli zamyslet nad svým přístupem k fotbalu a rozmyslet si zda chtějí fotbal hrát nebo jestli dají radši přednost jiným akcím, i když nejde o nějakou vysokou soutěž, tak pořád je to registrovaná soutěž, kde se očekává účast“



Sestavy


SK Vysoký Chlumec
A. Tesař [-] - Š. Kiš [-] , R. Šneller [-] , M. Baloun [-] (32. M. Paukner [-] ) , S. Havel [-] - J. Pilař [-] , R. Šťovíček [-] (65. J. Hrma [-] ) , J. Kiš [-] , L. Chlasták [-] (27. J. Novotný [-] ) - P. Hanák [-] , J. Laštovička [-] (56. V. Pech [-] )

FC Kňovice
V. Hodík [-] - P. Hron [-] , J. Spilka [-] , R. Křížek [-] - F. Bláha [-] , V. Vršecký [-] - D. Perníček [-] , D. Burda [-] , P. Spilka [-] , M. Sirotek [-] - Z. Liška [-]

Hráči zápasu: A. Tesař , J. Kiš , P. Hanák .
Místo: SK Vysoký Chlumec. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.