4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 13:30

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólů se nakonec dočkali pouze domácí +FOTO


Branky


0
V neděli po obědě mohli diváci, i kolem jedoucí cyklisté, vidět v krásném areálu Pustovět první vystoupení, místních fotbalistů a Slavoje Chrášťan. Ale síť brány se vlnila pouze za Polákem.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Od prvních minut se snažily oba celky vstřelit gól. Nejprve domácí hráč Červený vystřelil těsně nad branku, hned na to prověřil Šutera pustovětského gólmana. Následovala dvacetiminutovka, ve které byli hráči Chrášťan aktivnější. Ti spoléhali hlavně na zkušeného Erbena, který dělal ve středu pole domácím velké problémy a svými nahrávkami vysouval útočníky do palebných pozic. K těm se ale zprvu často nedostávali, protože si útočící hráči nehlídali ofsajdové postavení. Ve 12. minutě zahrozili kombinačním přechodem domácí, ze středu hřiště přišel centr na nabíhajícího Bauera, ten krásně zpracoval, ale zakončení nebylo ideální a domácí gólman neměl se střelou potíže. Dvě minuty na to odcentroval Erben přesně na nabíhajícího Dvořáka, ale ani jeho hlavička se mezi tři tyče nevešla. Tlak Chrášťanských neustával, běhavý Erben utekl po lajně a zpětnou přihrávkou našel v malém vápně osamoceného Rédla, k němu ale stihl doběhnout obránce a jeho střelu zblokoval pouze na roh. Už to vypadalo, že přijde první gól, přímo po kopnutí tohoto rohu, ale pustovětský obránce stihl téměř z brankové čáry balon vykopnout. Ve 22. minutě došlo ke střídání domácích, a čerstvý Sixta se dostal okamžitě před brankáře hostů, ale ani on nemířil přesně. Po deseti minutách už konečně došlo i na góly. Po Sixtově dobře kopnutém rohu Červený neváhal a rychlým bodlem nedal gólmanovi šanci. Pustověty tak šly do vedení. Zvýšit skóre mohl ještě ve 45. minutě po křižném centru Šnobla Truksa, jeho střela však otiskla pouze břevno. Druhý poločas byl již v režii domácích, ti nepouštěli soupeře do ničeho nebezpečného, naopak si vytvořili řadu slibných šancí a fyzicky na tom byli lépe. Nejprve se dobře uvolnil Bauer, tomu však chyběla rychlost a hostující obrana si s ním poradila. Další gól přidali domácí v 70. Minutě, a to utekl Truksa obraně a chytře poslal balon podél gólmana. Pojistka přišla po pěti minutách, Knap se prosadil mezi třemi obránci a střelou na vzdálenější tyč zvyšoval na 4:0. Závěr utkání už patřil jen domácím.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Jaroslav Červený (So. Pustověty, hráč): V prvním poločase vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách, do druhé půle jsme vstupovali s jedním gólem navrch, a podařila se nám asi patnáctiminutová pasáž, ve které jsme přidali další góly. Pak už se jen dohrával zápas. Jsme rádi, že se nám povedl vstup do soutěže.




Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - Z. Fronk [-] , M. Sharankevych [-] , M. Šimon [-] , D. Šnobl [-] - J. Langmajer [-] (61. R. Mucha [-] ) , J. Bauer [-] , J. Knap [-] , J. Červený [-] - R. Truksa [-] , V. Bičovský [-] (22. J. Sixta [-] )

Slavoj Chrášťany
T. Polák [-] - L. Rédl [-] , V. Čemez [-] , D. Dvořák [-] (39. M. Neubauer [-] ) - P. Procházka [-] , F. Lauber [-] , R. Kozák [-] , L. Hanzl [-] - J. Šutera [-] , V. Erben [-] , T. Rédl [-]

ŽK: 72. J. Šutera .
Místo: TJ Sokol Pustověty. Rozhodčí: KUČERA Jaroslav - Jan Beran, Antonín Sýkora.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.