Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká si čtyřmi góly poradila s Jičínem


Branky


0

Fotbalisté Jičína vstoupili do zápasu správnou nohou, v úvodu se jim dařilo držet se na polovině soupeře a dostávat se do nadějných šancí, branku však nevstřelili. To domácí fotbalisté vskočili správnýma nohama do druhé půle, ve které nasázeli tři branky a k výhře 4:0 jim pomohlo i vyloučení jičínského záložníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičín hrozí, Vysoká trestá

Zápas dvou ambiciózních celků rozehráli lépe hosté z Jičína. Hráči Jičína se dokázali v prvních minutách zápasu několikrát usadit na polovině soupeře a ohrozit brankáře Milana Pavliše. První práci měl gólman Vysoké už po dvou minutách hry, kdy vytahoval nebezpečnou hlavičku Lukáše Hakena. Hosté se v první části dostali do nadějných náznaků – v 20. minutě zblokovala nadějnou střelu Ondřeje Chramovského domácí obrana.

Po šancích Jičína ale přišly údery Vysoké. Po rohovém kopu se v 31. minutě dostal odražený míč k Josefu Homolkovi a domácí útočník pohotově doklepl míč do sítě Jičína. Vysoká zahrozila o další tři minuty později, kdy dorážku ze standardní situace vyrážel jičínský gólman Michal Puš na tyč. Vysoká získávala čím dál více půdy pod nohama a podnikala rychlé výpady po křídlech. Obrana Jičína ale domácím nedovolila žádnou další příležitost ke skórování, a poločas tak skončil těsným vedením domácích 1:0. 

Domácí se prosazují proti oslabenému soupeři

Do druhého poločasu vstoupili fotbalisté Vysoké aktivně a už po několika minutách hry vytvořili nebezpečnou skrumáž před brankářem Pušem. Při těchto nebezpečných situacích dokázala hostujícímu brankáři vypomoct i jeho obrana, a Jičín tak přežil tyto chvíle bez gólové újmy. Za několik okamžiků později chybovala jičínská obrana, která tak nabídla šanci kanonýru Vojtěchu Bělkovi. Bělkovu střelu ale dokázal brankář Michal Puš dalším povedeným zákrokem vyrazit.

Situace hostů se zhoršila v 60. minutě, kdy po druhé žluté kartě musel hrací plochu opustit Dominik Zezulka. Přesilové hry využila Vysoká v 67. minutě. Domácím se podařilo ve vápně opět vytvořit nepřehlednou situaci, ve které se nejrychleji zorientoval Josef Homolka, který druhým gólem navýšil vedení Vysoké. Domácí se díky dvojnásobnému vedení a početní převaze dostali do ještě větší herní pohody, naopak hosté po slibném začátku začali kupit chyby v defenzivě, které hráči Vysoké trestali. V 70. minutě vybojoval míč na hranici jičínského vápna Vojtěch Pražák. Záložník Vysoké se dlouho nerozmýšlel a střelou k tyči poslal Vysokou do třígólového trháku.

 O pár minut později Vojtěch Bělka oslovil přesnou přihrávkou rozeběhnutého Jana Škvrňáka. Domácí záložník před brankářem Pušem nezpanikařil a zvýšil na 4:0. O další dvě minuty později se síly na hřišti znovu vyrovnali. V 76. minutě se druhého žlutého faulu dopustil střelec třetí branky Vojtěch Pražák, který tak musel odejít do kabin. Ani Pražákovo vyloučení už nestačilo nic změnit na výhře domácích, kteří zdolali Jičín 4:0.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Petr Silbernágl - trenér mužstva FK Vysoká nad Labem: Hosté byli zkraje utkání lepší, vytvářeli si i šance, my jsme byli pomalí a nepřesní při práci s balónem, vázla kombinace. Po změnách v rozestavení v průběhu poločasu se kvalita naší hry zvedla. Vedoucí branku vstřelil Homolka ukrytý na zadní tyči. Ve druhé půli jsme zaslouženě navýšili vedení na 4:0. Radost z krásného podzimního dne mi kazí nízká divácká návštěvnost domácích zápasů, protože hráči by si za výkony, které předváděli na podzim, zasloužili daleko větší podporu, a vyloučení Pražáka.




Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - M. Ptáček [-] , J. Jelínek [-] (87. M. Píša [-] ) , J. Píša [-] , P. Lunda [-] - V. Pražák [-] , J. Škvrňák [-] , M. Haken [-] - V. Jílek [-] (70. P. Kulhánek [-] ) , V. Bělka [-] , J. Homolka [-]

SK Jičín
M. Puš [-] - T. Veg [-] , J. Ulvr [-] , L. Haken [-] , M. Kocourek [-] - M. Miler [-] , P. Mikolášek [-] (67. M. Jeník [-] ) , J. Drusan [-] , M. Vacek [-] , D. Zezulka [-] - O. Chramovský [-] (79. L. Janda [-] )

ŽK: 31. J. Škvrňák , 56. V. Pražák , 73. M. Pavliš - 36. D. Zezulka , 73. M. Vacek , 73. L. Haken . ČK: 76. V. Pražák - 60. D. Zezulka .
Místo: Vysoká. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Martínek Miroslav - HORSKÝ Leonard, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.