0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy vybojovaly výhru na hřišti Týniště


Branky


25. R. Mládek , 79. J. Kořínek (p.) , 87. D. Franc
0

Dosud suverénní Kratonohy cestovaly na hřiště posledního Týniště, které v posledních zápasech trápí hra v obraně. Ve víkendovém duelu s lídrem tabulky se domácí dokázali zlepšit, prohře 0:3 přesto nezabránili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obléhání domácí branky

Domácí tým si byl vědom útočné síly Kratonoh, která budila respekt i přes absenci Marka Kuliče. Týniště se proto soustřeďovalo především na koncentrovaný výkon v obraně, čímž domácí těžce znepříjemňovali život hostům. Kratonohy se sice držely častěji na míči a kombinovaly kolem domácího pokutového území, přes obranný val se ale dostávaly jen s velkými obtížemi. Gólu se nakonec hosté dočkali v 25. minutě, kdy jinak koncentrovanou obranu Týniště pokořil útočník Radek Mládek. Ani po obdržené brance se však obrana domácích nerozpadala a v krajních případech dokázal střelce Kratonoh zastavit pozorný brankář Jan Rolejček. První poločas tak skončil těsným vedením hostů.

Kratonohy si oddechly až deset minut před koncem

Druhý poločas probíhal v podobném duchu jako ten první. Hosté obléhali domácí branku, která byla obehnána těžko propustným obranným valem, který dirigoval dobře chytající brankář Rolejček. Domácí hráči se navíc osmělili natolik, že se nebáli pořádat výpady o obrany Kratonoh. V těchto situacích musel být na pozoru i brankář hostů Josef Mačí, který svůj tým několikrát podržel. Kratonohy se mohly definitivně uklidnit zhruba deset minut před koncem. V 79. minutě zvýšil na 0:2 svým dvacátým třetím gólem v sezoně Jiří Kořínek a konečnou podobu dal skóre David Franc, který tři minuty před koncem pečetil výhru hostů 0:3.



Ohlasy k zápasu



FK Kratonohy
Martin Nun - trenér mužstva TJ Sokol Kratonohy: Domácí zaparkovali od začátku na velkém vápně dvoupatrový autobus, přes který jsme se jen těžko prosazovali. Celý zápas jsme v podstatě hráli na jednu branku a gólman Rolejček držel domácí dlouho ve hře. Z několika protiútoků jsme mohli i inkasovat, podržel nás ale gólman Pepa Mačí. Naše vítězství je naprosto zasloužené.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Rolejček [-] - J. Hladík [-] (79. J. Moravec [-] ) , M. Novák [-] , T. Urban [-] , L. Provazník [-] , J. Winkler [-] (79. K. Baťha [-] ) , A. Tomášek [-] , M. Pavlas [-] , M. Winkler [-] , L. Slezák [-] , J. Lemfeld [-]

FK Kratonohy
J. Mačí [-] - D. Jošt [-] (77. M. Vejr [-] ) , R. Mládek [-] , J. Kořínek [-] , D. Hamák [-] , T. Jiroutek [-] (70. J. Fidra [-] ) , Z. Semelka [-] , D. Franc [-] , D. Hrůša [-] , P. Němeček [-] , J. Huňák [-]

ŽK: 31. L. Slezák , 77. L. Provazník - 55. D. Hrůša , 64. P. Němeček , 66. Z. Semelka .
Místo: Olšina. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Odvárko Jakub - OTAVA Marian, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.