2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:00

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina díky dvěma gólům v první půli porazila Provodov


Branky


0

Po týdenní pauze kvůli odloženému utkání s Dobruškou se v soutěžním zápase předvedli fotbalisté Cidliny. Domácím se povedla hlavně první půle a díky tomu porazili Provodov 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Cidlina se dostává do vedení

Cidlina vstoupila do zápasu s Provodovem aktivně. Domácím se dařilo napadat rozehrávku hostů, díky tomu Cidlina dokázala vybojovat ztracené míče, a vytvářet si tak územní převahu. První branku se Cidlině podařilo vstřelit už po osmi minutách hry. V 8. minutě získal balon Michal Široký, který centrem našel Pavla Mejstříka. Mejstříkova hlavička sice skončila pouze na břevně provodovské branky, míč se však odrazil k Michalu Blažejovi, který dokázal zakončit za záda brankáře Adama Swaczyny. 

Domácí díky větší bojovnosti a vysunutému presinku drželi hosty na distanc od své branky a sami ohrožovali tu provodovskou. Druhý gól přesto domácí vstřelili až na sklonku první půle. Na levé straně hřiště se uvolnil Michal Blažej, který poslal centr do pokutového území. Blažejova přihrávka našla Aleše Langra, který propálil Swaczynu podruhé. V úplném závěru prvního poločasu mohli domácí přidat třetí gól, hlavička kapitána Jaroslava Matějky však skončila jen na břevně provodovské branky. Po prvním poločase tak vedli domácí v poměru 2:0. 

Střelecké mlčení obou celků

Ve druhém poločase nápor domácích lehce opadl, a více prostoru tak dostali hosté z Provodova. Zejména s blížícím se koncem utkání se provodovským hráčům dařilo uzavírat soupeře na jeho polovině. Obranu Cidliny spolu s brankářem Stanislavem Strýhalem se hostům překonat nepodařilo. Ofenzivní hra Provodova nabízela domácím možnosti rychlých protiútoků. Do několika brejku se domácí sice dostali, ani oni však nebyli ve druhém poločase střelecky úspěšní. Zápas tak skončil výhrou Cidliny 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Provodov
Ondřej Nejman - trenér mužstva Sokol Provodov: Zápas jsme ztratili v prvním poločase, který nám hrubě nevyšel. Domácí hráli chytře a trestali velké množství našich chyb v rozehrávce. Druhý poločas jsme si branku vstřelit zasloužili, ale za promrhanou první půlku se od nás štěstí zákonitě odklonilo.



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - P. Mokošín [-] , J. Matějka [-] , L. Pavlata [-] , M. Široký [-] - A. Langr [-] , J. Věchet [-] (88. J. Jelínek [-] ) , P. Mejstřík [-] (46. T. Vaněk [-] ) , P. Obermajer [-] (60. M. Vincour [-] ) , M. Blažej [-] - J. Dítě [-] (75. M. Holec [-] )

TJ Sokol Provodov
A. Swaczyna [-] - D. Pařízek [-] , R. Pfeifer [-] , R. Goll [-] - T. Fiedler [-] , K. Belák [-] , M. Srkal [-] , P. Kratěna [-] (46. L. Bek [-] ) , O. Nejman [-] (8. R. Metzner [-] ) - L. Khun [-] , M. Rojšl [-]

ŽK: 29. P. Mokošín , 90. A. Langr - 12. K. Belák , 19. R. Metzner , 36. L. Khun , 55. M. Rojšl , 57. T. Fiedler .
Místo: N. Bydžov, tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klečka Ivan - TREJBAL Adam, ANDRÝS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.