Skřivany obraly Stěžery o důležité body


Branky


1

Stěžery vedly ve Skřivanech dvoubrankovým rozdílem, ale domácí enormním usílím minutu před koncem vyrovnali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích

Stěžery zajížděly k zápasu k důležitému utkání do Skřivan, nutno podotknout, že pro prvních pět týmů v tabulce nejsou důležité jen zápasy mezi sebou, ale s kýmkoli z tabulky. Domácí Skřivany začaly zápas mnohem aktivněji. V první šanci jen tak tak nedosáhl na míč Matějka. O chvilku déle se již domácí radovali, když Trutnovský překonal brankáře, jenže radost všech překazil jeho ofsajdové postavení. Stěžery podnikaly nebezpečné brejky. Šanci, po vysunutí Faltusem, nedokázal zužitkovat Karel Vácha, když domácí brankář Pavel Špičák svůj tým podržel dobrým zákrokem. Ve 34. minutě znovu zaúřadoval domácí brankář, bohužel pro jeho tým se k míči dostal Jakub Vácha, který se dobře zorientoval před soupeřovou brankou a vstřelil úvodní gól – 0:1.

Vyrovnání minutu před koncem

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako ten první. Domácí měli míč více na svých kopačkách a více ze hry. Obě strany se dožadovali odpískání pokutového kopu za ruku a faul na straně druhé, ale píšťalka sudích zůstala v obou případech němá. Stěžery udeřily v 60. minutě ze své první výraznější šance druhého poločasu. Mokrejš vystřelil zpoza vápna, brankář dokázal střelu znovu vyrazit jen k hostujícímu útočníkovi, tentokrát k Faltusovi, který bez problémů dorazil míč do odkryté branky – 0:2. Hosté se s tímto stavem uspokojili, zatímco domácí Skřivany nevzdaly snahu o bodový zisk. Z tlaku vznikl trestný kop v 77. minutě, který zahrával Škaloud, míč si našel Ondřej Brzek a nádhernou hlavičkou snížil na 1:2. Domácí pokračovali ve velkém tlaku a hrnul se jeden útok za druhým. Hostující brankář měl dobře postavenou branku, protože Škaloud a Khelil trefili jen břevno. Minutu před koncem se domácí přeci jen dočkali. Roischel (v zápise uveden Škaloud) se na levé straně uvolnil a křižnou přízemní střelou sebral Stěžerům šanci posunout se na první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stěžery
Jiří Gabriel - hráč: Tenhle zápas nám krásně ukázal, že se hraje 90 minut. Po naší druhé vstřelené brance jsme se výsledkově uspokojili a přestali hrát. Gól na 0:3 by sice vše definitivně zlomil, ale domácí nás v závěru zatlačili a dvakrát to přetavili v gól. Nutno říct, že jsme si o to koledovali, neboť Skřivany nastřelili 2x brankovou konstrukci.



Sestavy


TJ Slavoj Skřivany
P. Špičák [-] - O. Brzek [-] , M. Matějka [-] , A. Roischel [-] , V. Zíma [-] (46. P. Vysuček [-] ) - P. Horák [-] , J. Škaloud [-] , E. Khelil [-] , D. Pošík [-] - M. Čapek [-] , M. Trutnovský [-] (46. O. Šindler [-] )

TJ Sokol Stěžery
F. Švehlík [-] - O. Široký [-] , M. Archleb [-] , J. Ducháček [-] , R. Faltus [-] (82. M. Samšeňák [-] ) , J. Gabriel [-] , P. Hantsch [-] (56. J. Mokrejš [-] ) , A. Mlateček [-] , K. Vácha [-] , J. Vácha [-] , T. Tušic [-]

ŽK: 80. J. Škaloud , 86. D. Pošík - 29. P. Hantsch , 80. T. Tušic .
Místo: Skřivany. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Olah Gabriel - KREJSKA Roman, ŠEBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 5. 2016 20:39
Domácí si zejména za druhý poločas zasloužili vyrovnat. Ba co víc, svojí aktivitou a po dvou nastřelených břevnech sahali po vítězství. Hosté ovšem v nevyužitých šancích nezůstali pozadu. Bohužel lehkou kaňkou byl spolek imbecilních, upocených a zakomplexovaných "fanoušků", kteří po celou dobu zápasu častovali hráče nadávkami. Rozum zůstává stát i nad výroky "rozhodčích", kteří absolutně nemají cit a pochopení pro hru. Co naplat, hosté ztratili jasně vyhraný zápas vlastní vinou.