0:2
(0:0)
66. M. Čepil
79. M. Čepil (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře rozhodl hostující Čepil


Branky


66. M. Čepil , 79. M. Čepil (p.)
0

   Zápas byl poměrně dlouho vyrovnaný. Domácí drželi až do 66 minuty s mírným favoritem krok. Poté se však trefil Čepil, který o několik minut později proměnil i pokutový kop a tím definitivně vzal naději Vojkovicícm na zisk, alespoň bodu. Hosté se výhrou přiblížili středu tabulky a bodově svému soupeři odskočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Začátek zápasu měli lepší hosté. Vytvořili si několik slibných příležitostí, ale bez gólového efektu. V závěru první části za svoji neproduktivitu mohli pykat. Domácí se dostali do dvou velkých příležitostí, ale Kupčík stihl nejprve zastoupit již překonaného Šupu a vykopnout nedůraznou střelu ještě před brankovou čárou a podruhé šla střela útočníka Vojkovic těsně mimo.

 

     V druhé části hry již kralovali hosté. Svoji převahu dokázali i bankově vyjádřit. U obou branek byl Marcel Čepil, který se nejprve v 66. minutě vyhnul ofsajdu po přihrávce Benešovského, který vyhrál hlavičkový souboj a vrátil míč do vápna Vojkovic nedal Čepil krásnou střelou, jinak výbornému brankáři Hejnovi šanci. Pojistku přidal proměněnou penaltou v 79. minutě, když byl ve vápně sražen neudržitelný Holešinský a penalta se kopala zcela po právu. Střelec si tak dal krásný dárek ke svým 23. narozeninám, které slavil v pátek. Dárek mohl být ještě větší, neboť měl na noze hattrick, ale jeho krásnou střelu v závěru zastavilo břevno.

 



Ohlasy k zápasu



FK Mutěnice
Petr Blaha: V útoku dnes kralovali Čepil s Holešinským a i když jsme i některé šance jako obvykle zahodili, nakonec jsme se po zásluze dočkali nejen branek, ale i tří bodů. Výborný výkon předvedlo i trio zkušených rozhodčích Kadlec, Chabiča a Krchňák. Rozhodovala tak pouze kvalita hry a ta byla jednoznačně vyšší na naší straně.



Sestavy


SK Vojkovice
J. Hejna [-] - M. Lang [-] , T. Fajgl [-] , M. Jedlička [-] , J. Dvořák [-] (55. T. Kasprij [-] ) - Z. Sklenář [-] , J. Gerlinger [-] , T. Sklenář [-] (72. M. Lipovský [-] ) , R. Poláček [-] - M. Nevěděl [-] (61. M. Vacek [-] ) , P. Poláček [-]

FK Mutěnice
I. Šupa [-] - M. Vydařilý [-] (66. V. Lamáček [-] ) , R. Benešovský [-] , L. Kupčík [-] , J. Pavelka [-] (18. P. Hanák [-] ) - T. Drápal [-] , R. Holešinský [-] , M. Válek [-] (9. P. Varmuža [-] ) , L. koplík [-] - M. Čepil [-] , D. Koštuřík [-]

ŽK: 30. M. Jedlička , 52. T. Sklenář , 54. J. Dvořák .
Místo: Vojkovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: KADLEC Václav - KRCHŇÁK Jiří, CHABIČA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.