3:4
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Fotbalový zázrak v režii Jaroměře"


Branky


31. M. Schrötter , 43. M. Rajsner , 48. T. Fidler - 10. T. Vít , 53. M. Seifert (p.) , 54. M. Seifert , 86. V. Vladeka
0

Na Babí se odehrál 1 z 2 nědělních zápasů. Řekl bych, ten více zajímavý. Byla vidět řada branek. Domácí měli nakročeno k vítězství, avšak nezvládli udržet svoje vedení a nakonec odcházejí z utkání bez bodu. Jaroměř již 3x v řadě vyhrála a má tak nakročeno zpátky do "B" třídy.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin odcházelo spokojenější Babí

Dá se říci, že na Babí se hrál spíše hokej. Alespoň tomu tak odpovídá výsledek utkání. Do zápasu se lépe dostali hráči z Jaroměře. Po rohovém kopu se nepodařil odkopnout míč obráncům Babí, který se odkutálel pouze na vápno k noze kapitána Víta, který prostřelil všechno, co mu stálo v cestě a dostal Jaroměř do vedení. Pak se dostali do tlaku také domácí, ale nebylo to hned, chvíli trvalo něž se dostali do větší šance a dokázali vstřelit branku. Šťastným střelcem se stal Schöter, když z protiútoku poslal střelu okolo brankáře a srovnal na 1:1. Ve 43. minutě z protiútoku se trefil Rajsner podél brankáře. Více branek jsme se nedočkali, tak do kabin odcházelo více spokojené Babí.  

Rychlá branka Babí a následný obrat Jaroměře

Navíc, dokázali hráči Babí navázat na skvělý závěr prvního poločasu a zvýšili svoje vedení. Dlouhý výkop brankáře si našel Fidlera a ten se klamavým pohybem dostal za obránce, ustál souboj a dal na 3:1. Spokojení domácí však přestali hrát, toho mladý a nabytý Jaroměřský tým dokázal využít. Následný tlak snesl svoje ovoce. Obrana Babí chybovala a do samostatného úniku se dostal Vladyka, kličkou se pokusil překonat domácího brankáře, který si našel slabší chvilku a stáhl Vladyku na zem. Bryksi byl odměněn žlutým kartónkem a mohl odčinit svůj faul chycením penalty.

To by se ale nesměl k penaltě postavit Seifert, který snížil na 3:2. Hned na to, za 52 sekund tomu bylo jinak, když se uvolnil kolem obránce Seifert, nabuzený první brankou, si poradil i s druhou šancí a střelou na zadní tyč srovnal na 3:3. Opařené Babí se na nic víc již nezmohlo, na rozdíl od Jaroměře. V 86. minutě se mezi 3 hráči prosmýkl Beneš a zpětnou přihrávkou našel na penaltě Vladyku, který s prstem v nose rozhodl utkání. Za stavu 4:3 pro Jaroměř se skóre již nezměnilo.  



Sestavy


SK Babí
P. Bryksi [-] - J. Novotný [-] , P. Adámek [-] , P. Liška [-] , J. Fetter [-] - O. Svoboda [-] (68. M. Hron [-] ) , P. Bryksi [-] (87. L. Matys [-] ) , D. Hátaš [-] (90. M. Saučuk [-] ) , M. Schrötter [-] - M. Rajsner [-] (52. A. Voborník [-] ) , T. Fidler [-] (83. D. Holbík [-] ) -

FK Jaroměř B
K. Kořen [-] - L. Rejchrt [-] , J. Beneš [-] , V. Špaček [-] , F. Klíž [-] (46. M. Seifert [-] ) - D. Valášek [-] , L. Böhm [-] (37. V. Křivský [-] ) , T. Vít [-] , V. Vladeka [-] (83. J. Souček [-] ) - P. Železov [-] (90. M. Valčík [-] ) , R. Munzar [-] (65. E. Ameti [-] ) -

ŽK: 52. P. Bryksi , 72. A. Voborník , 76. D. Hátaš , 81. T. Fidler - 70. J. Beneš , 85. J. Souček .
Místo: Babí. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Vítek Jakub - BERGER Erik, KLEČÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.