Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice si smlsly na Budišovicích


Branky


0

Vše rozhodly dva rychlé góly, po nichž už měla domácí družina zápas pevně v rukách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice daly dva rychlé góly

Domácí celkem s přehledem porazili hostující Budišovice. Vše rozhodly dva rychlé góly v úvodu střetnutí. V 11. minutě vysunul Jaroslav Černý Vladana Cimingu a ten propáli hostujícího brankáře Karla Foldynu - 1:0. O dvě minuty později vysunul Vladan Ciminga Tomasze Boreckého a ten se tváři v tvář gólmanovi nemýlil - 2:0. Ve 23. minutě Vladan Ciminga po krásné akci nasměroval svou střelu těsně vedle. V 36. minutě střelu Jiřího Míšky, jen s vypětím sil zpacifikoval hostující brankář Foldyna. V 42. minutě přestřeli branku Borecki. Hosté zahodili svou njejvětší šanci těsně pře poločasem, když si jejich hráči dávali ve výhodné pozici přednost.

Borecki završil hattrick

Hned v 48. minutě se po samostatné akci prosadil Tomasz Borecki - 3:0. V 52. minutě Martin Kremser ve výhodné pozici zbytečně přihrával, a celá akce tak vyzněla do ztracena. O čtyři minuty později Borecki napálil pouze hostujícího brankáře Foldynu. V 70. minutě našel Jan Matoušek Boreckého a ten dovršil svůj hattrick - 4:0. Pak zazdil dva samostné nájezdy David Vitásek. V 85. minutě se David Vitásek už nemýlil, když využil přihrávky Tomasze Boreckého - 5:0. Domácí si tak v pohodě připsaly další tři body. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (Služovice, vedoucí týmu): Zasloužená a jednoznačná výhra. Dali jsme dva góly a celý zápas jsme pak měli pod kontrolou.

TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima (Budišovice, trenér): Soupeř byl jednoznačně lepší. My hráli v lepené sestavě. Nečekal jsem ani lepší výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - M. Polhoš [-] , A. Ciminga [-] , J. Černý [-] (46. P. Ferenc [-] ) , J. Knura [-] (72. P. Weczerek [-] ) - J. Míška [-] , M. Wójcicki [-] , V. Ciminga [-] (66. D. Vitásek [-] ) , M. Kremser [-] (59. J. Matoušek [-] ) - T. Borecki [-] , M. Kostřiba [-]

TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - A. Mikovský [-] , F. Šrubař [-] (66. M. Polomský [-] ) , L. Pavelka [-] , I. Gelnar [-] - T. Musial [-] , T. Halfar [-] , M. Honěk [-] , R. Kubánek [-] - O. Gelnar [-] (46. J. Kotala [-] ) , D. Carbol [-]

ŽK: 40. K. Foldyna , 70. M. Polomský .
Hráči zápasu: A. Ciminga , M. Wójcicki , T. Borecki .
Místo: tráva. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.