F. Šrubař 16.
A. Dihel 52. (vl.)
J. Zima 55.
J. Kotala 61.
4:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišovice zaslouženě vyhrály nad Závadou


Branky


16. F. Šrubař , 52. A. Dihel (vl.) , 55. J. Zima , 61. J. Kotala - 8. V. Ritnošík , 86. M. Balon
0

Budišovice potvrdily výhru z Komárova. Po vyrovnaném prvním poločasu, dokázaly ve druhém přidat tři branky a zvítězit 4:2. Před těžkými zápasy, které je čekají, si tak připsaly důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo vyrovnané skóre

V prvním poločase byla o něco lepší domácí družina z Budišovic. V úvodu utkání zahodili domácí tři vyložené šance. Přišel proto zákonitý trest. V 8. minutě Václav Ritnošík přehodil z přímého kopu domácího brankáře Karla Foldynu - 0:1. Domácí srovnali skóre v 16. minutě, kdy si dlouhý nakopnutý centr zpracoval Filip Šrubař, udělal kličku brankáři Petru Krajíčkovi a míč zametl do prázdné brány - 1:1. V dalším průběhu poločasu se už skóre neměnilo, a do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

 

Budišovice zaslouženě vyhrály

Ve druhé půli svou převahu domácí dokázali vyjádřit i střelecky. V 52. minutě zahrával přímý kop Jaromír Zima. Jeho střelu nešťastně tečoval do vlastní sítě Aleš Dihel - 2:1. O tři minuty později vlítl do malého čtverce Jakub Kotala, a míč nohou uklidil do sítě - 3:1. V 61. minutě si obehrál Jaromír Zima dva obránce, a svou střelu zamířil k tyči hostující branky - 4:1. Domácí si v následném průběhu už své vedení hlídali. Hosté dokázali snížit až v 86. minutě. Roh Lukáše Staňa umístil do sítě Michal Balon - 4:2. Domácí si zaslouženě připsaly tři body. Závada zaváhala podruhé za sebou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima (Budišovice, trenér): Soupeře jsme tlačili od začátku. V první půli jsme ale zahazovali své šance. Ve druhé jsme už je proměňovali a vyhráli zaslouženě.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (Závada, vedoucí týmu): Z naší strany špatný zápas. Chybělo nám hodně hráčů, což se na naší hře projevilo. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - I. Gelnar [-] , D. Carbol [-] , A. Mikovský [-] , F. Šrubař [-] - P. Hudeček [-] , J. Kotala [-] , R. Kubánek [-] , J. Zima [-] - M. Polomský [-] , O. Gelnar [-] (46. M. Honěk [-] )

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Polák [-] (63. Z. Staněk [-] ) , J. Boček [-] , M. Krupa [-] , J. Lébl [-] (65. V. Chříbek [-] ) - M. Balon [-] , D. Štefek [-] , A. Dihel [-] , D. Gryz [-] - V. Ritnošík [-] , L. Staňo [-]

Hráči zápasu: J. Kotala - M. Balon .
Místo: tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Václavík Josef - Halfar Jiří, Škroch Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.