2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I v deseti ubojovaly Hněvošice tři body


Branky


0

Bolatice nedokázaly využít asi 70 minutovou přesilovku. Hněvošice jim nakonec zasadily těžký úder v nastavení, když o zisku bodů rozhodl svým gólem Roman Ševior.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas ovlivnila červená karta

V prvním poločase se hrál vyrovnnaý fotbal s minimem šancí na obou stranách. O něco více aktivní byly Hněvošice. V 22. minutě utekl bolatický útočník ma Roman Gargoš musel v hodině dvanácté zatáhnout za záchrannou brzdu. Za svůj zákrok viděl červenou kartu a Hněvošice tak museli hrát po zbytek zápasu v oslabení o jednoho muže. V prvním poločase si Hněvošice vypracovali pouze jdnu šanci, když Stříbný svou bombu namířil jen těsně vedle pravé tyče branky. 

 

Výhru vybojoval Hněvošicím Roman Ševior

Ve  druhé půli se urodilo více šancí. V 50. minutě si narazil míč Roman Ševior s Josefem Novákem. Novákovu střelu brankář Duda vyrazil a Vrána z pěti metrů přestřelil. V 57. minutě po rohu Patrika Stříbného namířil svou hlavičku Roman Ševior těsně vedle branky. V 60. minutě se spolupráce opakovala, ale tentokrát byl Ševior nohou úspěšný - 1:0. O minutu později vyrazil brankář Bolatic Duda Ševiorovou jedovku. V 67. minutě se dokázal prosadit po rohu hlavou hostující Ondřej Langer - 1:1. Hosté pak ještě v 74. minutě napálili Jakubem Homolou pravou tyč domácí branky. Pak se snažily Bolatice hrát vabank. A když už se schylovalo k remíze, tak si na přímý kop Reného Buchty naběhl Roman Ševior. Vyhrál hlavičkový souboj s hostujícím brankářem, a míč, který spadl na jeho nohu dokázal střelou protlačit do hostující branky - 2:1 Domácí tak hodně šťastně vyhráli. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (Hněvošice, vedoucí týmu): Hodně ovlivnila zápas červená karta, kterou jsme obdrželi asi ve 20 minutě zápasu. I v deseti jsme ubojovali cenné tři body. Děkuji všem klukům za bojovnost.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (Bolatice B, trenér): Zápas jsme si prohráli sami. Od 20. minuty jsme hráli v poli o jednoho muže navíc. Bohužel jsem nedokázali dostat domácí pod tlak a byla to taková křeč.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
J. Černín [-] - R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , R. Gargoš [-] , P. Ciminga [-] - P. Latka [-] (65. M. Hanzlík [-] ) , P. Stříbrný [-] , M. Číp [-] (90. R. Ulička [-] ) , Z. Vrána [-] (80. L. Hartmann [-] ) - J. Novák [-] , R. Ševior [-]

FK Bolatice B
P. Duda [-] - D. Sněhota [-] , V. Duda [-] , F. Kocián [-] , P. Tomšů [-] - P. Boček [-] (88. J. Bortlík [-] ) , T. Rataj [-] (73. R. Plaček [-] ) , P. Sněhota [-] (65. D. Macura [-] ) , K. Rataj [-] (46. J. Homola [-] ) - O. Langer [-] , T. Sněhota [-]

ŽK: 81. R. Buchta - 8. P. Sněhota . ČK: 21. R. Gargoš .
Hráči zápasu: J. Černín , R. Ševior .
Místo: tráva, tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Puffler Ján - Ševior Pavel, Sebrala Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.