Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice vyhrály dreby


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice získaly dvoubrankový náskok

Derby sousedních vesnic vyhrály Služovice. První poločas se odehrál v režii domácích borců ze Služovic. Už v 7. minutě se na šestnáctce uvolnil aktivní Míška, ale jeho střela mířila těsně nad. V 18. minutě po rohu Černého hlava Míšky minula cíl jen o kousek. V 23. minutě přeskočil Nowický hostujícího obránce, ale opět se netrefil mezi tři tyče. V 29. minutě se už domácí dočkali. Kriebel vystřelil z 25 metrů. Jeho střela dvakrát tečovaná obránci, zaplula do sítě - 1:0. Tři minuty před odchodem do kabin centroval zprava Rother, míč prodloužil Černý na Vladana Cimingu, jenž ze dvou metrů trkl hlavou míč do sítě.

Domácí málem ztratili tříbrankové vedení

Na počátku druhé půle navýšili domácí sve vedení, když se prosadil po krásné individuální akci Adam Rother - 3:0. Hosté však nehodili flintu do žita. V 55. minutě získal svým důrazem míč střídající Adam Latton, nahrál ho pod sebe a rovněž střídající Daniel Grancer snížil na rozdíl dvou branek - 3:1. V 66. minutě zahrával Samson přímý kop, který po teči domácích obránců skončil v síti - 3:2. Hosté se pak snažili o vyrovnání a nechávali ve své obraně otevřená okénka. Domácí jich využívali k rychlým brejkům. Ty zahodili postupně Wójcicki, Ciminga a Borecki. Uklidnění do domácích řad přinesla až 85. minuta, kdy trestňák Míšky prodloužil do sítě hlavičkou Borecki - 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (Služovice, vedoucí týmu): Zasloužené, ale vydřené vítězství. Cestu za ním jsme si zkomplikovali ve druhém poločase, kdy jsme skoro prohospodařili tříbrankový náskok.

SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (Oldřišov B, trenér): První poločas jsme prospali a inkasovali dvě branky. Pak jsme se sice zlepšili, ale porazili nás standardky domácích.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
L. Banetka [-] - M. Polhoš [-] , A. Rother [-] , P. Kriebel [-] , J. Matoušek [-] - M. Nowický [-] , J. Černý [-] , M. Wójcicki [-] , D. Vitásek [-] - V. Ciminga [-] , J. Míška [-]

SK Moravan Oldřišov B
L. Kremser [-] - J. Samson [-] , O. Fabián [-] , P. Novák [-] , R. Kalo [-] - M. Steuer [-] , R. Wagner [-] , M. Paveska [-] , J. Gletník [-] - R. Kurka [-] , J. Vavrečka [-]

Hráči zápasu: J. Míška - L. Kremser .
Místo: tráva. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.