1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice vydřely výhru až v samém závěru


Branky


0

Vedoucí Služovice celý zápas bušily do soustředěné obrany Bohuslavic. V bráně hostů exceloval výborný brankář Marcel Maňák. Domácí vsítili jedinou branku zápasu až v 90. minutě, a díky zaváhání Hněvošic si upevnily před jarní sezónou první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobývání hostující branky bez úspěchu

Celý zápas byl o dobývání hostující branky v níž exceloval brankář Marcel Maňák. Už v 9. minutě Jiří Míška mířil asi z 16 metrů těsně vedle. V 12. minutě v jasné šanci vychytal Vladana Cimingu gólman Maňák. O dvě minuty později střela Míšky minula jen o kousek tyčku hostující svatyně. V 22. minutě zakončil David Vitásek svůj nájezd střelou do brankáře. V 24. minutě po centru Cimingy hlavičkoval těsně nad Patrik Ferenc. Poté se dostali ke své jediné šanci hosté, kdy v nadějné pozici Petr Cigán místo střely volil zbytečnou přihrávku a celá akce vyzněla do prázdna. V 29. minutě střelu Cimingy vykopával z prázdné branky hostující obránce. V 37. minutě střelu Cimingy reflexivně chytil gólman Maňák. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Wójcicki šťastně rozhodl

I ve druhé půli pokračoval souboj mezi domácími hráči a hostujícím brankářem Maňákem. V 53. minutě individuální akci Cimingy zakončil nedůrazně Vitásek. V 62. minutě trestný kop Míšky šel jen těsně nad. O dvě minuty později se zastřeloval pozdější střelec gólu Miroslaw Wójcicki. V 70. minutě hlavička Petra Kriebela z 1 metru šla do pouze do hostujícího brankáře Maňáka. V 78. minutě napálil balón Wójcicki do tyče. Když se už schylovalo k remízovému konci, skončil nepovedený centr Wójcického i s pomocí tyče za zády brankáře Maňáka. Domácí tak vydřeli body takřka v hodině dvanácté a upevnili si první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (Služovice, vedoucí týmu): Zasloužené vydřené vítězství. Celých devadesát minut jsme dobývali hostující branku. Nakonec se k nám to štěstíčko přiklonilo v poslední minutě.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek Bohuslavice B, trenér): Na vyložené šance to bylo 6:1 pro domácí. Excelentní byl náš brankář Maňák.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
A. Michalčík [-] - A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , J. Matoušek [-] (54. J. Knura [-] ) , J. Míška [-] - P. Ferenc [-] (54. T. Borecki [-] ) , M. Kremser [-] (26. A. Rother [-] ) , M. Wójcicki [-] , M. Kostřiba [-] (84. R. Tománek [-] ) - V. Ciminga [-] , D. Vitásek [-] (74. P. Weczerek [-] )

SK Bohuslavice B
M. Maňák [-] - I. Dominik [-] (26. L. Piskoř [-] ) , A. Barč [-] (56. V. Mička [-] ) , J. Štefek [-] , T. Král [-] - M. Benek [-] , L. Halfar [-] , L. Kušnír [-] , P. Cigán [-] - V. Janoš [-] (75. J. Krupa [-] ) , T. Hruška [-]

ŽK: 75. A. Ciminga - 76. L. Piskoř , 87. M. Benek .
Hráči zápasu: A. Michalčík , P. Kriebel , J. Míška - M. Maňák .
Místo: tráva. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Hrubý Heinz - Goga Vladan, Blokša Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.