3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada porazila poslední Píšť


Branky


0

V posledním podzimním zápasu nováček Závady potvdrdil dobrou podzimní formu a porazil poslední Píšť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada dala dvě branky během dvou minut

Už v 5. minutě závadský Lukáš Staňo mířil těsně mimo branku. V 8. minutě se zjevil hráč Píště před domácím brankářem. Jeho šanci lapil domácí brankář Petr Krajíček. V 18. minutě se po rohu odrazil míč ke zcela volnému Lukáši Staňovi, který svou střelu zamířil k tyči - 1:0. O dvě minuty později vyslal Lukáš Staňo do úniku Daniela Štefka, který s chladnou hlavou přeloboval hostujícího brankáře - 2:0. O minutu později zahodil šanci domácí Vojtěch Chřibek. V 31. minutě kanonýr Štefek mířil hlavou vedle. O čtyři minuty Daniela Gryze vychytal brankář Petr Liška. Lob hostujícího Patrika Smolky skončil na břevně domácí svatyně. V poslední minutě zahodil ještě šanci domácí Martin Janík, jehož střelu vychytal brankář Liška.

Na každé straně padlo po jedné brance

Ve druhé půli tempo hry opadlo. Píšť byla lepším týmem a přikovala domácí před jejich pokutové území. Vyvrcholením jejich tlaku byla branka Jiřího Viktorina, který v 68. minutě dorazil do domácí sítě míč vyražený domácím brankářek Krajíčkem - 2:1. Domácí však drama nepřipustili a v 77. minutě se odražený míč dostal k Lukáši Staňovi, který míč obloučkem s pomocí tyče dopravil do hostující sítě - 3:1. Zápas se pak dohrával. V poslední minutě mohla ještě Píšť snížit, ale jejich šanci chytil Krajíček. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (Závada, vedoucí týmu): V první půli jsme byli lepším a fotbalovějším týmem a ujali se dvoubrankového vedení. Ve druhé půli tempo hry opadlo a hosté snížili. My však zanedlouho vstřelili třetí gól a vedení si pohlídali.

TJ Slavia Píšť B
Petr Liška (Píšť B, brankář): Vyrovnané utkání. Závada byla kombinačně lepší týmem. V první půli se ujala dvoubrankového vedení. Ve druhé půli domácí polevili a my je zatlačili a vstřelili kontaktní branku. Pak jsme vyvinuli ještě vetší tlak, ale vyrovnat se nám nepodařilo. Naopak domácí vstřelili třetí gól a asi zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Polák [-] , J. Sniehotta [-] , M. Krupa [-] , R. Vitásek [-] (31. V. Ritnošík [-] ) - J. Lébl [-] (69. M. Balon [-] ) , D. Gryz [-] , V. Chříbek [-] (38. V. Persich [-] ) , D. Štefek [-] (83. A. Fojtík [-] ) - M. Janík [-] (88. D. Tomaka [-] ) , L. Staňo [-]

TJ Slavia Píšť B
P. Liška [-] - T. Janeček [-] (73. Z. Novák [-] ) , L. Pamula [-] , P. Dudek [-] , P. Němec [-] (46. M. Habura [-] ) - J. Tyleček [-] , J. Viktorin [-] , M. Kupec [-] (60. L. Zlotý [-] ) , M. Král [-] - J. Koláček [-] (77. P. Ballarin [-] ) , P. Smolka [-]

Hráči zápasu: D. Gryz , L. Staňo , D. Štefek - J. Viktorin .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.