Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křenovice nedaly domácím šanci


Branky


0

    Zajímavý duel celků z čela tabulky se hrál v Kobeřicích. Utkání rozhodl nástup do zápasu, kdy aktivnější hosté vsítili dvě branky a vybudovali si rozhodující náskok. V druhé části byli hodně aktivní domácí, ale když neproměnili své šance, tak udeřili hosté a svůj náskok ještě zvýraznili. I po jedenácti zápasech, tak mají pouze jedinou porážku a usadili se pevně na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Zápas ovlivnilo hned prvních 15.minut, kdy domácí začali velmi špatně a Křenovicím nabídli hned několik brankových příležitostí.Tu první využil L.Procházka který nedal gólmanovi šanci.Druhý gól vstřelil Karel Klimek kdy po krásné střele zpoza vápna vymetl šibenici.Domácí mohli být rádi že prohrávali jen 2:0,protože co nedal hostující útočník z malého vápna to nechápal snad i on sám.Po té se dostali i domácí do hry, kdy si vypracovali několik brankových příležitostí,ale bohužel je neproměnili.Největší měl O.Mužíček kdy přehazoval hostujícího gólmana Žáka,ale balon skončil vedle Křenovské branky.A tak se do kabin šlo za stavu 0:2.

 

 

 

     Začátek druhé půle Kobeřice začaly naopak velmi aktivně.Bohužel  opět  doplatily na neproměňování šancí.Ať už zásluhou výborně chytajícího  hostujícího gólmana Žáka a nebo  nemohoucnosti v koncovce.Jak to tak bývá po sérii neproměněných šancí přišel trest a Křenda dala uklidňující 3.gól,který vstřelil M. Kübl.Čtvrtý gól už byl jen kosmetickou úpravou, kdy po chybě domácího gólmana dorážel do opuštěné brány L.Procházka.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Hloužek [-] - J. Patocs [-] , M. Kočovsky [-] , J. Svoboda [-] , J. Ondráček [-] - R. Polášek [-] (74. R. Ondráček [-] ) , M. Musil [-] (86. R. Večeřa [-] ) , P. Zbořil [-] , M. Hobza [-] - O. Mužíček [-] , T. Kadlec [-] -

SK ŽS Křenovice
L. Žák [-] - R. Dřínovský [-] , Z. Ondruška [-] (56. L. Samek [-] ) , K. Klimek [-] (84. J. Večera [-] ) , J. Pauřík [-] , T. Doležal [-] - F. Vosmek [-] (79. P. Paleček [-] ) , V. Ledvina [-] , Z. Rozkopal [-] , L. Procházka [-] - - M. Kübl [-]

ŽK: 36. M. Musil - 50. Z. Rozkopal , 63. F. Vosmek .
Místo: Kobeřice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Kaplánek Jaroslav - VINKLÁREK Václav, FLORIAN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.