4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 15:00

25.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Snadné vítězství Chvalkovic na Hané


Branky


0

Hosté přijeli do Chvalkovic na Hané v hodně improvizované sestavě, protože trenérovi se omluvilo pět hráčů z pracovních důvodů. Navíc mělo domácí mužstvo situaci hodně ulehčenou tím, že v brance Habrovan nastoupil trenér Miroslav Růžička a jeden z nejlepších brankářů soutěže Radek Dvořáček proháněl domácí obránce v roli útočníka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se v první části hry drželi

V úvodu utkání se hostům dařilo dobře bránit a z protiútoků i ohrozit branku domácího mužstva. Střelu Radka Dvořáčka vytáhl domácí Karel Vybíral na tyč a přestože měli domácí převahu, v prvním poločase se trefil pouze Josef Hradil a zajistil svému mužstvu těsné vedení. 

Rychlé branky na začátku druhé půle rozhodly

Již ve druhé minutě přidal Josef Hradil i druhý gól Chvalkovic a o čtyři minuty později Jakub Tumma zvýšil na tři nula. Rozhodnuté utkání potom domácí v pohodě dohrávali. Čtvrthodiny před koncem zápasu přidal střídající Vojtěch Baranay čtvrtou branku domácích a dal výsledku konečnou podobu. Domácí si proti oslabenému soupeři vypracovali ještě další šance, ale nepodařilo se jim je proměnit. I tak si připsali třetí vítězství v řadě a udělali radost domácím fanouškům.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Lubomír Vašina - sekretář: Proti oslabenému soupeři se hrálo za stálé převahy našeho mužstva, které si s chutí zastřílelo a zaslouženě zvítězilo.

TJ Habrovany
Miroslav Růžička - trenér: Protože se mi z pracovních důvodů omluvilo pět hráčů základní sestavy, musel jsem nejen hodně improvizovat, ale i sám nastoupit do branky. Dnes s námi neměli domácí příliš velkou práci a zvítězili zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Chvalkovice na Hané
K. Vybíral [-] - T. Churý [-] (61. V. Baranyai [-] ) , J. Novák [-] , . Šášek [-] , R. Moravec [-] , D. Neckář [-] (74. P. Kudyn [-] ) - J. Hradil [-] , M. Hradil [-] , J. Pospíšil [-] , J. Pospíšil [-] - J. Tumma [-]

TJ Habrovany
M. Růžička [-] - O. Valehrach [-] , J. Souček [-] , R. Novotný [-] , T. Tůma [-] , A. Skřivánek [-] , M. Mrázek [-] , P. Dobeš [-] , R. Dvořáček [-] , L. Knotek [-] , J. Hejný [-]

Místo: Chvalkovice na Hané. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Stuchlík Vladislav - MATOUŠEK Vratislav (N), POŘÍZEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.