4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustiměř míří k postupu


Branky


12. P. Hanák (p.) , 24. T. Hůlka , 50. R. Zbořil , 64. M. Kalvaster
0

Hosté jen velmi těžce sháněli hráče, aby mohli utkání odehrát. Domácí mužstvo od začátku utkání dávalo najevo, že tentokrát body zůstanou určitě doma. Nakonec z toho bylo jednoznačné vítězství domácího mužstva

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení domácí mužstvo uklidnilo

Od začátku utkání ovládl hřiště domácí tým a po celé utkání nepustil svého soupeře do vážnější brankové příležitosti. K prvnímu ohrožení branky hostů došlo v 9. minutě, kdy si na dobrou přihrávku Jakuba Kudýna naběhl Jan Brandýs, ale jeho zakončení bylo nepřesné. Hned v 10. minutě faulovali hosté v pokutovém území pronikajícího Tomáše Hůlku a nařízenou penaltu proměnil Pavel Hanák – 1:0. Hosté pak zahrávali rohový kop, ale na míč, který proletěl celým pokutovým územím domácích, nikdo nedosáhl. Na 2:0 zvýšil ve 23. minutě Tomáš Hůlka, který zužitkoval přihrávku aktivního Jakuba Kudýna. Ve 33. minutě podnikli domácí rychlý brejk ve trojici Tomáš Hůlka, Pavel Polišenský a Jakub Kudýn. Střelu posledně jmenovaného však gólman Málkovic zneškodnil. Do velké šance se ještě před poločasem dostal domácí Petr Snídal, jehož hlavička, po trestném kopu Pavla Hanáka, pouze vyprášila rukavice hostujícímu brankáři.

Rychlý třetí gól

Hned po poločase předvedli domácí velice pohlednou kombinaci, po níž padl gól na 3:0. Radek  Kavečka vyvezl míč po levé straně hřiště, vynikající přihrávkou mezi obránce našel Petra Snídala, ten centroval míč před branku, kde Jakub Kudýn chytře přenechal míč Romanu Zbořilovi, na jehož střelu byl gólman hostů krátký. V 62. minutě zahrávali domácí rohový kop, odražený míč se dostal k Marku Kalvasterovi a ten zvýšil už na 4:0. Hosté zahrozili v 67. minutě a domácí brankář musel zasahovat proti tvrdé střele z dobrých 30-ti metrů. Až do konce utkání se pak hrálo spíše na polovině Málkovic. Domácí pokračovali v pohledné kombinační hře a své vedení už udrželi až do konce.



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř
Pavel Holub - trenér: „Soupeř dnes údajně nebyl ve zcela ideální sestavě a opravdu nám nestačil. Byli jsme po všech stránkách lepší a konečně jsme mohli i doma předvést kombinační fotbal pro diváky se čtyřbrankovým bonusem. Kromě vítězství si vždycky přeji, abychom hráli i pro diváky, což se snad dnes podařilo… K dnešnímu vítězství přispělo 16 našich hráčů, což je téměř neuvěřitelná informace… Já jim za to děkuji!“

TJ Sokol Moravské Málkovice
Ladislav Grmela - trenér: Dnes jsme měli obrovské problémy dát mužstvo vůbec dohromady. Domácí se na vítězství moc nenadřeli a mohli vyhrát ještě větším rozdílem.



Sestavy


FK Pustiměř
J. Kotulán [-] - L. Kučírka [-] (32. R. Kavečka [-] ) , P. Hanák [-] - T. Hůlka [-] (87. M. Koudelka [-] ) , O. Klimek [-] , P. Polišenský [-] , J. Brandýs [-] (74. M. Jelínek [-] ) , M. Kalvaster [-] , J. Kudýn [-] (81. T. Kubíček [-] ) , P. Snídal [-] , R. Zbořil [-] (67. A. Popovič [-] )

TJ Sokol Moravské Málkovice
K. Jenerál [-] - R. Posolda [-] , R. Kolmačka [-] , M. Čelechovský [-] (59. D. Pavlík [-] ) , M. Zacpálek [-] , P. Bánský [-] , L. Ďuriník [-] , J. Sedláček [-] , R. Trněný [-] , M. Vojtek [-] , V. Giblo [-]

ŽK: 27. R. Kolmačka .
Místo: Pustiměř. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SYCHRA Jiří - ZAHRADNÍČEK Lukáš (N), ĎURINÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.