2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

24.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komořany drží kontakt s čelem tabulky


Branky


0

Obě mužstva patří k aspirantům na postup, i přes problémy se zraněnými hráči, dokázaly Komořany v domácím prostředí zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastný gól domácího mužstva v úvodu utkání

Domácí mužstvo nastoupilo opět v kombinované sestavě a hosté byli na začátku utkání fotbalovější. V desáté minutě se snažil Zbyněk Konečný v pokutovém území hostů přihrávat do šance lépe postavenému spoluhráči. Obrana hostů k němu míč nešťastně srazila a ten prostřelil všechno co mu stálo v cestě. Hosté měli i nadále převahu, ale minimum šancí. Martin Novotný ani Vladimír Kuška své příležitosti nedokázali proměnit a tak v poločase vedli domácí jedna nula.

Konečné skóre stanovil krásný gól Davida Petra.

Druhá část hry nabídla stejný obraz jako první poločas. Domácím se dařilo držet hru dál od své branky. Po nástupu Honzy Hladkého, ale začali být hosté nebezpečnější. Nicméně však domácího brankáře Romana Ondráše překonat nedokázali. Šest minut před koncem zápasu unikl domácí Jirka Nohel a přihrávkou pod sebe našel Davida Petra. Ten krásnou střelou ze dvaceti metrů trefil šibenici branky Petra Knapa a stanovil konečné skóre zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Komořany
David Petr - hráč: Vzhledem k tomu,v jaké sestavě jsme nastoupili, jsme s vítězstvím a se získanými třemi body velmi spokojeni.

Sokol Švábenice
Michal Weiss - trenér: Přestože bylo znát, že domácí nenastoupili v nejsilnější sestavě, nedokázali jsme proměnit ani to málo příležitostí, které jsme si vytvořili. Není nám nic platně, že jsme byli fotbalovější, prohráli jsme zaslouženě.



Sestavy


TJ Komořany
R. Ondráš [-] - J. Šrámek [-] , T. Zouhar [-] , J. Kristek [-] , T. Šimáček [-] , D. Skřivánek [-] , D. Petr [-] - J. Nohel [-] , L. Štercl [-] , M. Hrdlík [-] - Z. Konečný [-] -

Sokol Švábenice
P. Knap [-] - P. Navrátil [-] , R. Dvořák [-] , R. Novotný [-] (60. L. Hladký [-] ) , M. Weiss [-] - M. Novotný [-] - V. Kuška [-] , F. Navrátil [-] (46. R. Hrnčiřík [-] ) , K. Přecechtěl [-] , J. Stříž [-] , Z. Hrda [-]

ŽK: 82. R. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Šrámek .
Místo: Komořany. Počet diváků: 111. Rozhodčí: Rek Lubomír - JULÍNEK Jakub, SVOBODA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.