Divoký první poločas v Kučerově


Branky


0

V prvním poločase se obě obrany předháněly v chybách, po kterých jejich soupeři stříleli branky. Ve druhém poločase se prosadili pouze domácí a to jim stačilo k těsnému vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda v prvním poločase

V Kučerově viděli diváci již v první čtvrthodině šest gólů. Nedříve udělala chyby v rozehrávce domácí obrana a hosté tvrdě trestali. Na dvě branky Jiřího Kocourka a jednu Jiřího Tomana dokázali domácí odpovědět Tomášem Nedělou a Janem Kolářem. Potom přišly dva pokutové kopy proti Hošticím a Jan Zahradníček, který je proměnil, poslal domácí do vedení čtyři tři. Patrik Kozák do poločasu stačil vyrovnat.

Rozhodující gól dal Milan Krejčí.

Ve druhém poločase se domácím podařilo Milanem Krejčím vstřelit vedoucí gól. Hosté snažili vyrovnat, měli územní převahu a domácí hrozili z rychlých protiútoků. Nadšeně bojující domácí dokázali svoje vedení uhájit až do konce utkání a zaslouženě získali všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér: Po strašném začátku jsme naštěstí dokázali rychle vyrovnat a po divoké přestřelce nakonec první poločas skončil nerozhodně. Ve druhém poločase jsme strhli vedení na svoji stranu a nakonec jsem s výsledkem i s výkonem mužstva spokojený.

TJ Hoštice-Heroltice
Vratislav Kocourek - trenér: Bez bojovnosti se žádné utkání vyhrát nedá. V bojovnosti a chuti do hry nás Kučerov předčil a proto zaslouženě vyhrál. My jsme si dnes za svůj výkon remízu nezasloužili.



Místo: Kučerov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jelínek Petr - ŽVÁTORA Pavel (N), MRNUŠTÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.