0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychtářov opět potvrdil svoje kvality


Branky


0

Z posledních pěti zápasů mužstvo Rychtářova dokázalo čtyřikrát vyhrát a jednou remizovat. Domácím se naopak nedaří, i když v předcházejícím domácím utkání zvítězili vysoko nad mužstvem Kučerova. Nedělní zápas, ale  vyzněl jednoznačně pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka domácí zaskočila

Hosté začali utkání lépe a již v deváté minutě prošel Jiří Brunclík domácí obranou a vstřelil vedoucí branku Rychtářova. Domácí odpověděli šancí Miroslava Smejkala, ale ten příležitost k zakončení prováhal. Hosté byli bojovnější a po půlhodině hry vyslal svojí přihrávkou Patrik Klúč do šance Martina Petlacha a ten zvýšil na dva nula pro svoje mužstvo. Tímto výsledkem skončil první poločas.

Ani ve druhém poločase se domácím hra nedeřila

Ve druhé části hry se domácí snažili vstřelit kontaktní branku, ale hosté měli větší snahu, bojovnost i nasazení. Největší problémy dělali hostům standardní situace domácích, hlavně dlouhé auty zahrávané Honzou Pacejkou. V závěru utkání přihrál Jiří Brunclík Stanislavu Vévodovi a ten vstřelil třetí branku Rychtářova v tomto utkání. Domácím se do konce zápasu nepodařilo ani snížit a tak si hosté odvážejí všechny tři body za vítězství tři nula.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohdalice B
Zdeněk Julínek - trenér: Zápas se nám vůbec nepovedl, hlavně proto, že nám chybělo příliš mnoho hráčů základní sestavy.

TJ Sokol Rychtářov
Martin Dvořák - trenér: Dnes mě hráči překvapili tím, že na výborném terénu dobře kombinovali, měli jsme větší nasazení než domácí a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Bohdalice B
F. Petko [-] - M. Smejkal [-] (46. V. Svědínek [-] ) , M. Horák [-] , J. Tesař [-] , O. Krecl [-] , R. Vaculčík [-] , L. Langhammer [-] , T. Dobšíček [-] (57. Z. Julínek [-] ) , J. Krška [-] , M. Formánek [-] , J. Pacejka [-]

TJ Sokol Rychtářov
E. Mikulášek [-] - J. Brunclík [-] , M. Petlach [-] (83. P. Hrad [-] ) , P. Klúč [-] (55. J. Štelc [-] ) , S. Vévoda [-] , J. Hořava [-] , J. Hrad [-] , T. Vojtek [-] (81. P. Pernica [-] ) , M. Pospíšil [-] , L. Konečný [-] , L. Sommer [-]

Hráči zápasu: J. Pacejka - J. Hrad .
Místo: Bohdalice. Počet diváků: 57. Rozhodčí: Hák Martin - HLADKÝ Marek (N), KUCHTÍČEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.